Droomwerk (Ira)

De meeste dromen zijn bedrog zeggen ze. Maar niets in minder waar als we leren te werken met onze dromen.

◦De ogen zijn de spiegel van de ziel, maar de droom is de taal van de ziel. Het is een universele symbolische taal en als we die beheersen, openen we de deur naar onze binnenwereld.

Er wordt je geleerd dat dromen niet belangrijk zijn, want ach… het is maar een droom. Daarom onthoud je zo ook niet en schenk je er geen aandacht aan.
Maar dromen zijn zo belangrijk!

Dromen zijn de weg naar het onderbewustzijn.
Dromen zijn een portaal naar hogere bewustzijnsvelden, naar collectief en universeel bewustzijn.
Dromen is reizen. Reizen door tijd en ruimte, door heden, verleden, toekomst, andere realiteiten en de Twilight Zone. Er is een realiteit tussen tijd en eeuwigheid en de droom is één manier die dient als portaal naar die realiteit.

Wat heb ik te bieden?

Als je als kind opgroeit in een Indisch gezin, dan heb je altijd wel een paranormale tante die kan kaartleggen, pendelen of dromen kan uitleggen. Zo had ik ook zo’n tante.
Als ik haar belde om mijn dromen te vertellen dan kon ze dat heel duidelijk uitleggen.
Zo raakte ik al van jongs af aan geinteresseerd in spiritualiteit maar zeker in de wereld van de Dromen. Ik leerde zelf mijn dromen te interpreteren en steeds vaker kreeg ik die vraag van anderen. Ik heb altijd een heel avontuurlijk nachtelijk leven gehad en schrijf mijn dromen al sinds jaar en dag op en interpreteert ze. Zo weet ik inmiddels precies wat er aan komt, waar ik me op moet voorbereiden, dat ik in vertrouwen mag blijven als het moeilijk wordt of waar ik aandacht moet besteden als het gaat om mijn gezondheid. Maar ook leerde ik in mijn dromen heel veel over mijn liefdesleven en liefdespartners. Zo fascinerend! 
Ik leg ook graag jouw dromen uit of help je bij terugkerende (karmische) dromen of nachtmerries bij jezelf of bij je kind.

Droominterpretatie
Boek jouw droominterpretatie hier en stuur jouw droom naar info@namastecafe.nl
Wees hierbij zo gedetailleerd mogelijk.
Je ontvangt per e-mail een uitleg van jouw droom.

Droomwerk Coaching
Heb jij of je kind last van nachtmerries en wil je graag begrijpen hoe dit komt en wat je eraan kunt doen?

Of heb je steeds terugkerende dromen die je maar niet kunt verklaren?

Dan kun je bij mij ook terecht voor Droomwerk Coaching.
We gaan dan een uurtje samen aan de slag en kijken naar jouw droom en de situtatie in het dagelijks leven waar dat betrekking op zou kunnen hebben.

Ik geef je tools en inzichten mee om dit met Droomalchemie om te zetten in positiviteit.

Een uurtje Droomwerk Coaching is 50 euro.
Boek hier jouw online afspraak.
info@namastecafe.nl

× Stuur een Whatsapp