Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spirituele rondreis India Himalaya’s & Beyond

14 March 2023 @ 14:00 - 25 March 2023 @ 16:00

€1990

SPIRITUELE RONDREIS INDIA:
HIMALAYA’S & BEYOND

14-25 maart 2023

11 x ontbijt
2 x diner

Individuele sessie

Vervoer ter plaatse m.u.v. tuktuk, taxi en metro

Vlucht en hotel

Transformatie

N

Professionele begeleiding

Portaal Activatie reis

In deze portaalreis ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld op heilige grond: de vallei van de Bosnische piramides, waar we op ontdekking gaan en ervaren wat de kosmische portalen hier energetisch met ons doen.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de oudste piramide op aarde, de hoogste en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. Piramides zijn portalen bij uitstek en energiemachines.
Zie jij het al voor je? Hoe je staat op de top van de grootste piramide op aarde in een energiebeam die communiceert met de kosmos?

Een portaal is een opening, een kosmische deur, waar je doorheen kunt gaan, zodat je veel verder kunt gaan op je spirituele pad. Je zult zuivere inzichten en informatie ontvangen, rechtstreeks van de Bron. Velen ervaren na terugkomst uit de vallei van de Bosnische piramides doorbraken op elk mogelijk vlak in het leven: nieuwe wegen in relaties, werk, zelfliefde, grote reizen etc.
Een activatie is wat iets in jou (en in dit geval op deze plek snel) activeert of actief maakt.
Portalen en activaties gaan daarom heel goed hand in hand.

Ben jij er klaar voor om je ultieme spirituele test aan te gaan en in de hoogst mogelijke tijdlijn te blijven?
Wordt het een relaxte reis waarin je volop geniet of worden als je schaduwen uit je getriggerd?

Ik ben Ira en in 2022 verruilde ik Den Haag voor Visoko bij de Bosnische piramides.. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen.
Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en in India. Ik vergroot het bewustzijn van mensen, ben een echte ‘awakener’ en ascensietrainer. Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal.

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar op Schiphol voor vertrek naar India.

 

Het programma

Dag 1: dag van vertrek. Van Amsterdam via Istanbul naar Delhi.

Dag 2: Aankomst in Delhi in de vroege morgen. Gelukkig kunnen we meteen inchecken in het hotel en ontbijten en even rusten.Daarna gaan we Delhi verkennen. Delhi is intensief en knettergek, maar je moet het meegemaakt hebben.

Dag 3:Vertrek per trein naar Rishikesh. In de middag aankomst in het hotel. Inchecken en een Ganges dip, waarna we ons opmaken voor iets wat je ogen voorlopig niet meer zullen zien: de Ganges verering. Diner in het heerlijke Ganga Kinare hotel.

Dag 4:Vandaag Rishikesh verkennen en tijd om een mala te laten maken en een massage of ayurvedische behandeling te nemen. Daarna naar de waterval, waar we een ritueel doen voor de vrjigezelle dames die een partner willen aantrekken, voor we een dhiya met onze wensen en intentie aan de Ganges meegeven. Diner in hotel.

Dag 5:Vertrek per trein (middag) naar Pathankot, waarna we per bus verder reizen naar de toppen van de Himalaya’s: McLeod Ganj.Aankomst in de vroege morgen. 

Dag 6:Vandaag een relaxte dag in Dharamsala. Tijd voor massage of Tibetaanse behandeling. In de avond naar het sunset point voor een adembenemende zonsondergang.

Dag 7: stiltewandeling naar de watervallen van Bhagsu en daarna naar Dharamkot. Je zult genieten van de prachtige natuur van de Himalaya’s.

Dag 8:
Nog een laatste dag in Dharamsala/McLeod Ganj. Individuele sessies, heerlijke wandelingen en een Derde Oog Activatie, voor hen die willen.

Dag 9:
Vertrek naar Amritsar per bus. Inchecken in het heerlijke Ramada hotel en bezoek aan de indrukwekkende Golden Temple. 

Dag 10:
In de ochtend lekker relaxen aan het zwembad, na een intensieve reis. In de namiddag en avond nog een keer naar de Golden Temple en lekker genieten van de uitstekende keuken van de Punjabi’s.

Dag 11:
 In de vroege ochtend per trein terug naar Delhi. Vanaf het station lopen we naar het hotel en we doen nog de laatste inkopen in Delhi.

Dag 12:
in de vroege ochtend vliegen we via Istanbul terug naar Amsterdam. Aankomst in de middag in Amsterdam of verlenging van je reis in India.

 

Een interessante week

Natuurlijk gaan we tijdens deze week volop bewustzijnswerk doen. Neem een journal mee om inzichten op te schrijven. 

Een kleine groep

Deze 12-daagse retraite (inclusief reisdagen) is inclusief vlucht, verbljf en ontbijt en twee keer diner, vervoer per trein en bus en programma met Ira.

Deze reis is exclusief visum (ca. 30 euro), taxi’s, tuktuks en metro (ca. 1,50 per dag), lunch, diner, koffie, sapjes (reken op 25 euro zakgeld per dag), souvenirs en fooien (we maken een pot voor de fooi, ca 1 euro p.p.p.d.).

Er is plek voor maximum 10 deelnemers.

 

Boeken en betalen: voor 1 februari 2023 i.v.m. de optie op de vluchten via sjoukje.hilarides@thetravelclub.nl

× Stuur een Whatsapp