Tweelingzielen (Ira)

Voordat men op de term ‘Tweelingzielen’ komt heeft men vaak al een heel proces achter de rug. Wat is dat toch met deze ene persoon? Waarom verklaart de hele wereld mij voor gek? Blijf ik van deze persoon houden en kan ik hem/haar niet mijn hoofd zetten? Waarom is het zo heftig tussen ons? Aantrekken..Afstoten.. Een emotionele achtbaan. Tekens van boven. Rare toevalligheden. Herkenning.

Meer en meer mensen hebben hun tweelingziel ontmoet en/of herkend en worden na een lange weg weer met deze man of vrouw herenigd of zijn op weg om weer herenigd te worden. Wat ooit één was, moet tenslotte weer één worden. Als tweelingzielen herenigd worden, komt er een krachtige energie vrij. Zij stralen liefde en licht uit en dit heeft ook een positieve invloed op andere zielen en helpt mee aan het zuiveren van het wereldkarma. Je tweelingziel ontmoeten is onderdeel van het ascensieproces.

Dit klinkt romantisch, maar dit is zeker niet altijd het geval. Meestal niet.. Een tweelingziel ontmoeting kan zeer heftig zijn. De aanloop naar de hereniging kan veel verdriet en pijn opwekken, zeker als de één de ander niet herkent of als één nog niet klaar is voor de hereniging.  Je hart heeft hem/haar herkend en je wilt hem/haar helpen de sluier op te lichten omdat jullie elkaar eindelijk na levens weer ontmoeten, maar hij/zij wordt overladen door angst en ziet het niet. Uiteindelijk wacht je geen andere keus dan keihard aan jezelf te gaan werken. Al je pogingen om samen te komen, gaan niet werken. Je wordt getriggerd in al je patronen en gedwongen deze uit te werken en om vanuit je ziel te gaan leven. Het vaak pijnlijke zelfbewustzijnsproces wordt door de tweelingziel in gang gezet en is onomkeerbaar.
En dat… is nu precies de bedoeling…

Wat is nou eigenlijk een tweelingziel? Hoe weet je of iemand je tweelingziel daadwerkelijk is?
Heb je bijzondere voorvallen, toevalligheden, dromen, tekens en/of signalen gekregen of meegemaakt, alsof iets duidelijk gemaakt moest worden aan je? En heb je hierdoor ineens je tweelingziel herkend? Alsof de schellen van je ogen vielen? En wat als je tweelingziel nu toch een andere keuze maakt en jij verscheurd achterblijft? Of als hij/zij in een relatie is? Welke moeilijkheden kun je tegenkomen? En wat is nu uiteindelijk het doel van zo’n ontmoeting? Hoe ga je verder?
Het geheim zit ‘m in verbinden met de tweelingziel in de vijfde dimensie. Om je vibratie voor te bereiden op wat komt. Het is absoluut de bedoeling voor Tweelingzielen om samen te komen in dit leven, maak je daarover geen zorgen. Maar je moet aan het werk.
Meer dan 20 jaar heb ik mij verdiept in tweelingzielen en heb meerdere zielsverwanten en mijn tweelingziel mogen ontmoeten. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren honderden weer op weg geholpen in dit moeilijke en pijnlijke proces. Vanuit al mijn ervaringen heb ik inmiddels een mooi online progamma ontwikkeld: in  7 modules door het proces en zijn er vele manieren waarop ik je kan helpen door dit proces:

Online modules: Eerste Hulp bij Tweelingzielen

Een prachtig online programma bestaande uit 7 modules dat ik heb ontwikkeld door mijn jarenlange kennis en eigen ervaringen met zielsliefdes en Tweelingzielen. Ik leid je door het proces heen zodat je weer grip krijgt op je leven, meer begrijpt en weer echt gelukkig kunt worden. Een ware transformatie. Klik hier voor meer informatie.

twinyou

E-book Tweelingzielen
Deze vind je in de webshop. Het boek biedt veel waarde en inzicht.

Een traject van een maand: Lees hier meer.

Losse sessie (tweelingziel consult)
Op aanvraag doe ik ook een losse sessie voor al je issues met zielenrelaties (karmische relaties, zielsverwanten en tweelingzielen). Je kunt dit inboeken onder ‘tweelingziel consult’. Een consult duurt 1,5 uur en is € 75.
Je kunt je verhaal doen en krijgt concrete tools om weer verder te gaan.

Wat zeggen anderen over mij?

In december 2012 leerde ik mijn tweelingziel kennen. Het was overduidelijk en ik was overdonderd door het gevoel. Na de ontmoeting gebeurde er veel en voelde ik van alles ‘verschuiven’. In de zomer van 2013 ben ik voor het eerst naar Ira gegaan om mijn verhaal te doen en feedback te krijgen over het proces. Ira kon mij duidelijke adviezen en inzichten geven. Ze vulde niets in, maar legde de connecties tussen de gebeurtenissen en emoties, waardoor ik weer verder kon in mijn proces. In het najaar van 2015 ben ik weer langs Ira geweest. aangezien het tweelingzielen proces erg dynamisch is, geeft het me rust en vind ik het fijn om de situatie weer voor te leggen. Weer kreeg ik antwoord op mijn vragen en vooral vertrouwen in mezelf en de weg die voor me ligt. Ik twijfel er niet aan dat ik weer aanspraak zal maken op Ira’s kennis rondom dit onderwerp, want elke keer als wij in gesprek zijn geweest, is er weer een laagje van de sluier opgelicht. Dank daarvoor, Ira!

Laura

Superdank voor verhelderend en helpend gesprek gister. Ik voel me
opgelucht en bevrijd van een vastlopende gedachtengang.
M.B.