Mindset-transformatie sessies (Ira)

Herken je dit?

*Je hebt, bewust of onbewust een bepaalde innerlijke overtuiging, waardoor je iedere keer weer situaties in je leven aantrekt die je eigenlijk niet wenst.
*Je hebt die saboterende overtuiging meegekregen vanuit huis of je hebt het jezelf aangepraat. Het feit dat de ongewenste situatie zich ook iedere keer voordoet, bevestigt jou in jouw waarheid.
*Maar toch… wil je het hier niet zomaar bij laten en accepteren. Je begint langzaam te begrijpen dat je hier wellicht zelf iets mee moet en je wilt er iets aan doen om het te doorbreken.

We creëren zelf de wereld om ons heen met onze gedachten en emoties. Het enige doel in ons leven is te ontdekken wie we zijn en te breken met de duiveltjes binnenin ons: onze eigen saboterende gedachten.
Maar wat als je er nu eens hulp bij kreeg om je hiervan bewust te worden en het te doorbreken?
Ik (Ira) heb zelf heel hard gewerkt aan mijn eigen beperkende overtuigingen en heb me, als enorme auto-didact, verdiept in een maandenlange zelfstudie om mijn oude gedachtenpatronen te doorbreken en te vervangen met andere positievere gedachten. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar ik weet inmiddels hoe ik dat moet doen.
Ik ga graag met jou aan de slag om jouw saboterende gedachten op te sporen en ze met jou samen om te buigen naar een nieuwe positieve overtuiging. De duiveltjes binnenin ons houden je klein, onzichtbaar, arm, ongeliefd, ongelukkig in een leven wat het ene na het andere drama aantrekt.

Hoe bevrijdend is het om samen met iemand hieraan te werken?
Hoe fijn is het als je precies weet wat je moet doen om (eindelijk) de positieve zaken in je leven aan te trekken?
Hoe waardevol is het als je voor de rest van je leven het geheim kent om je gedachten voor je te laten werken in plaats van tegen je?
Hoe fijn is het als je een stapje verder bent dan de mensen om je heen en jij op jouw beurt hen weer kunt leren wat ze moeten doen om meer geluk te ervaren?

Ik verdiep me al enkele jaren intensief in de Wet van Aantrekkingskracht en ken inmiddels elke goeroe op dit gebied, maar heb er twee gevonden waar men in Nederland nauwelijks weet van heeft en deze mensen hebben de aarde al geruime tijd verlaten. Ik ben me elke dag in hun lessen gaan verdiepen, ik ben dit toe gaan passen en bedacht me hou fijn het zou zijn als iemand me hierbij hielp. Ik ken echter niemand in Nederland die zich met deze technieken bezig houdt. Daarom heb ik het me zelf eigen gemaakt en ik ga jou op mijn beurt hiermee helpen.

Eén enkele uiterst waardevolle sessie van een uur is € 59 (elke dag behalve maandag)
Drie uiterst waardevolle sessies vol met lessen en inzichten in een pakket is € 149 (elke week een sessie).

Boeken: via mail, telefonisch of online.

Wat zeggen anderen na een sessie met mij?
Thank you so much for this and for yesterday. I know have focus and clarity for the first time in a longgggggg time- LD

Superdank voor verhelderend en helpend gesprek gister. Ik voel me
opgelucht en bevrijd van een vastlopende gedachtengang-MB

Boek online!

Woon je ver weg? Boek nu je afspraak via Skype. Klik hier.

Spreker op evenementen
Ik ben eventueel ook in te huren als spreker op (spirituele) evenementen. Ik spreek over mindset, het onderbewustzijn en verbeeldingskracht. Klik hier voor een impressie van het Yoga Business Event in Lelystad. Neem contact met me op voor de mogelijkheden via info@namastecafe.nl