Massage en healing

Massage for the Soul

Op zoek naar massage in Den Haag? In Namasté Café kun je natuurlijk terecht voor hemelse massage & healing! Massage of healing kan op vrijwel alle dagen overdag en ‘s avonds. Wij werken op afspraak.  Spontaan binnenlopen lukt meestal niet, maar je kunt altijd even bellen of we lastminute nog een plekje hebben. Let op: massage is een onderdeel van Namasté Café en we hebben doorgaans één masseuse beschikbaar. 

Alle massages zijn gericht op het welzijn van lichaam en geest en zijn NIET erotisch van aard. Wij zijn gecertificeerd in de (Indiase of holistische) massages. Afspraak maken? Klik op onderstaande button en reserveer je plek of bel: 070-3698766

BOEK HIER ONLINE

Algemene voorwaarden:
* Kom s.v.p. 5 minuten vantevoren om uitloop te voorkomen, we hebben meerdere afspraken op een dag.
* Annuleer je afspraak minimaal 24 uur vantevoren indien je onverhoopt niet kunt, anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht. Wij zijn coulant en flexibel genoeg om je afspraak te verzetten als je ons tijdig belt. Echter kort vantevoren kunnen wij jouw tijd niet meer opvullen en wij zijn genoodzaakt deze door te belasten.
* s’nachts slapen wij en lezen geen e-mail.
*Wij werken niet met anonieme personen, we hebben altijd je gegevens nodig. Deze worden maximaal 365 dagen bewaard in ons boekingssysteem.
Ira werkt: dinsdag t/m zondag
Heidi werkt: maandagmiddag en vrijdagavond

Rozemarijn werkt: maandagavond en dinsdagmorgen
Ewa P (ayurvedisch specialist) werkt op: dinsdagavond 
Jolanta (holistische stoelmassage) werkt donderdagmorgen- en avond

Abhyanga (Ira, Ewa of Rozemarijn)
Een Ayurvedische behandeling in de vorm van een heerlijke lichaamsmassage. Deze massage met warme olie zorgt voor het losmaken en verwijderen van de toxines in je lichaam. Deze behandeling stimuleert het zenuwstelsel en zorgt voor een diepe ontspanning, reduceert stress, vertraagt veroudering en verbetert slaap. Therapeutisch wordt abhyanga ingezet bij lichamelijke pijnen, vermoeidheid en uitputting. Om de behandeling helemaal compleet te maken, neem je thuis een hete douche. De manier van masseren wordt afgestemd op je dosha (vata, pitta of kapha). Deze ayurvedische massage is niet hard, maar ontspannend.
55 euro (60 minuten)
77,50 euro (90 minuten)

Ayurvedische Deelmassage (Ira, Ewa, Rozemarijn)
ayurvedische deelmassage van rug, nek, schouders en hoofd op de massagetafel.
Dit gebeurt met warme olie.
29 euro (30 minuten)

Indiase hoofdmassage (Ira, Ewa, Rozemarijn)
Hollands greatest head massage! Als specialist in Indiase hoofdmassage ontvang je bij ons deze echt hemelse hoofdmassage op de stoelmassagestoel (zittend). Je houdt gewoon je kleding aan. Je rug, schouders, nek, hoofd worden 30 minuten lang gemasseerd. Helpt goed bij slaapproblemen, hoofdpijn en een overbelast zenuwstelsel. De hoofdmassage brengt je in een lichte trance, waardoor de ontspanning nog dieper binnen komt. Een aanrader!
30 minuten: 27 euro
45 minuten: 40 euro
60 minuten: 50 euro

Indiase hoofd/nek/gezichts-drukpuntenmassage -liggend- diepe relaxatie (Ira, Ewa, Rozemarijn, Heidi)
Een heerlijke liggende hoofd/nek/gezichtsmassage op de marmapunten (drukpunten). Een totaal andere hoofdmassage dan de traditionele hoofdmassage, maar ook superontspannend. Deze drukpunten-techniek werkt diep door en doordat je ligt kun je je totaal ontspannen. Ideaal ook voor de zwangere dames. Laat je meevoeren op de muziek naar een ander bewustzijnsniveau en zink weg in een innerlijke reis.
30 minuten: 27 euro
45 minuten: 40 euro
60 minuten: 50 euro

Ontspanningsmassage (Ira of Heidi)
zachte ontspannende massage van het hele lichaam. Wil je liever toch steviger? Boek dan de stevige olie massage.
60 minuten: 50 euro

Shirodhara met hoofdmassage (Ira of Ewa P.)
Een hoofdbehandeling met weldadige warme olie-opgieting op het voorhoofd waar het derde oog zich bevindt van ca. 30 minuten. Het is een Ayurvedische behandeling die uitscheiding van serotonine, een gelukshormoon, stimuleert. Deze behandeling wordt ingezet bij mentale stress en uitputting, hoge bloeddruk, hoofd -en nekpijn, angsten en slapeloosheid. Het ontspant je zenuwstelsel en wordt in stilte uitgevoerd door ervaren behandelaars.  Deze behandeling boek je bij voorkeur buiten de sluitingstijd van het café-gedeelte in de namiddag of vroege avond voor jouw rust en ontspanning. Aansluitend ontvang je een intense hoofdmassage van ook ca. 30 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
60 euro (60 minuten)

Shirodhara met abhyanga (Ira of Ewa P.)
Voor de ultieme ervaring geniet je eerste van een ayurvedische lichaamsmassage van ca. 50 minuten, dan van een shirodhara, een weldadige olie-opgieting op het voorhoofd van ca. 30 minuten met warme olie en aansluitend een intense hoofdmassage van 10 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
85 euro (90 minuten)

Stevige olie massage (60 minuten, Ira, Rozemarijn)
Jouw lichaam wordt diepgaand en met vloeiende bewegingen gemasseerd waardoor je bloed en de energie in je lijf weer gaan stromen. Je voelt je daarna heerlijk ontspannen.
55 euro (60 minuten), 77,50 euro (90 minuten)

Sport massage (60 minuten, Heidi
Bij overbelasting van de spieren of als je intensief sport, dan brengt sportmassage je lichaam weer helemaal tot rust. Het is een intense massage gericht op de doorbloeding van de spieren.
60 euro (60 minuten)

Meditation massage experience (75 minuten) (Ira)
Laat al je stress los tijdens deze diep ontspannende meditatie massage met healing. De gehele achterkant van je lichaam wordt gedurende 45 minuten heerlijk ontspannend doch intensief gemasseerd terwijl je wegzakt in een diepe meditatie op brainwave muziek. In de muziek zitten hersengolven die een intense relaxatie teweegbrengen.
We verdiepen de ontspanning nog iets meer door na de massage healing toe te passen. Ik voel hoe je energieveld is en breng balans aan waar nodig. Dit gebeurt deels hands-off, dus van het lichaam af en deels hands-on, met mijn handen op je lichaam. Deze behandeling is echt bedoeld om helemaal uit het hoofd te komen, stress los te laten en diep te ontspannen.
65 euro (75 minuten)

Voetmassage  (Ira, Rozemarijn, Heidi of Ewa)
Stevige voetmassage voor je trouwe onderdanen. Werkt ontspannend en verkwikkend!
30 minuten: 27 euro
45 minuten: 40 euro
60 minuten: 50 euro

Indiase Faceliftmassage (Ira)
Eerst reinigen we het gezicht, daarna volgt een heerlijke stevige massage van gezicht, decolleté en hoofd met strijkbewegingen en drukpunten. Dit bevordert de doorbloeding en zorgt voor het aanmaken van collageen, waardoor de huid er frisser uitziet. Een masker maakt het af. 
60 minuten: 55 euro

VIP-Holistische massage (60 minuten, € 75) (Jolanta, donderdag)
Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, hoofd, schouders, armen, handen en rug over de kleding heen op een massagestoel met 1) klankhealing:
de helende kracht van trilling en geluid. De vibraties die ontstaan door de klank van diverse instrumenten, helpen het lichaam om onbalans te herstellen en eventuele verstoringen in de energiestroom op te heffen. 
2) Fonoforese: stemvorkbehandeling met geluidstrillingen door middel van verschillende stemvorken. Stemvorken hebben effect op het gehele lichaam, van de tenen tot de kruin. Deze harmoniserende klank werkt in op het lichaam, het werkt in op onszelf, op onze gevoelens, emoties en herinneringen.
3)Aromatherapie: heilzame en geneeskrachtige werking van essentiële oliën. Essentiële oliën zijn een goede ondersteuning voor zowel een lichamelijk als geestelijk stimulering, ze kunnen je activeren, kalmeren of ontspannen. 

Holistische stoelmassage is geschikt voor mensen die o.a.:
-behoefte hebben aan rust en ontspanning
-op zoek zijn naar meer balans in hun leven
-de helende kracht van klank, fonoforese en aanraking willen ervaren
-vast- of niet lekker in hun vel zitten
-ondersteuning zoeken in hun persoonlijk groei en zelfonderzoek
-preventief hun gezondheid willen verbeteren en behouden
-last hebben van spanning en stress
-met fysieke en emotionele klachten

Chakrahealing (30 minuten) (Ira). Let op: dit is geen massage, maar een healing.
Ik scan je energieveld en je chakra’s. Ik reinig je aura en je chakra’s en vul je chakra’s daarna waar het nodig is, samen met jouw spirituele helpers. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen via je chakra’s geeft een relaxerend gevoel. Brengt balans in je energieveld. Een chakra-healing is enorm ontspannend. Als een massage voor je aura!
25 euro (30 minuten) 37,50 euro (45 minuten), 50 euro (60 minuten)

Reiki (60 minuten) (Natasja)
Op woensdagavond kun je bij Natasja terecht voor een reiki-behandeling. Middels handoplegging op de reiki-punten wordt er universele energie doorgegeven. Dit werkt heel ontspannend.
60 euro (60 minuten)

Spirituele diensten (Ira)

Droomuitleg (gratis bij kop koffie/thee) Rare of opmerkelijke droom gehad? Deze mag je bij je kopje koffie of thee altijd voorleggen aan Ira! Ze kan een en ander voor je verduidelijken en je inzicht geven in je droom.
mogelijk.

Overige activiteiten
Regelmatig zullen er door derden een uniek en wisselend programma aan spirituele consulten aangeboden worden zoals helderziende waarnemingen, readings, tarotconsulten etc.
Hou hiervoor de evenementen in de gaten op de site en het activiteitenbord in Namasté Café!

Let op: kadobonnen kunnen enkel voor massage gebruikt worden indien er rechtstreeks bij ons (telefonisch of via onze site) wordt geboekt, niet via derde partijen.