Handlijnkunde (Ira)

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jou handen over je vertellen? Laat dan ook een keer jouw handen lezen! Een handlezing is niet eng, maar geeft je mooie inzichten over jouw talenten, je valkuilen, je sterke kanten, je zenuwstelsel en je energiepeil.

Ira heeft jarenlang zelfstudie gedaan in de Westerse en Vedische handleeskunde en in 2014 een opleiding hierin afgerond. Ze heeft inmiddels van misschien wel meer dan duizend mensen hun handen gelezen in binnen- en buitenland. Een handlezing is ontzettend leuk. Een handlezing met Ira is een kado aan jezelf. Je kunt het zelf opnemen met je telefoon en nog eens terugluisteren. Vaak ontdek je na een aantal maanden weer iets nieuws in de opname.

Je handen veranderen met jou mee, dus de regisseur van jouw leven blijf je nog altijd zelf. Soms neigt de toekomst naar iets, omdat het onderdeel is van jouw zielenpad en je hier iets van moet leren, maar je hebt de toekomst in je eigen hand. Ira zal nooit je toekomst beinvloeden, maar ze geeft je advies in je mogelijkheden.  Vaak krijgt ze van klanten te horen dat ze iets gezegd heeft wat exact zo gelopen is, maar… alleen jouw gedachten bepalen jouw leven. Jouw gedachten zijn 1000 x sterker dan van wie dan ook.  Ze leert je dan ook heel graag hoe je je leven zelf creert d.m.v. de online training: ‘Meesterlijk Manifesteren’.

Na een handlezing weet je:
* waar jouw (verborgen) talenten liggen
* waar je valkuilen en blokkades liggen
* hoe het zit met jouw prana/levensenergie en gezondheid
* waar je mogelijkheden liggen m.b.t. reizen, liefde, spiritualiteit
* hoe het zit met jouw financiën

Een handlezing duurt ca. 25-30 minuten en kost 30 euro. De handlezingen worden één op één uitgevoerd, niet in gezelschap. De energie van een ander erbij leidt teveel af en er moet vrij uit gesproken kunnen worden.
Wij reserveren onze tijd voor jou en doen daarom alleen maar handlezingen als je serieus geinteresseerd bent. Daarom vragen we een vooruitbetaling en hanteren een annuleringstermijn van 24 uur.

Afspraak maken? Een handleesafspraak kan uitsluitend telefonisch worden geboekt: bel: 070-3698766 (di, wo, vrij, do, za, zo).  Je ontvangt een betaallink na reservering. 

Wat vonden anderen van hun handlezing?

” Bedankt voor je uitgebreide handlezing. Heel veel dingen uit jouw beschrijving herken ik mijzelf in”.
Marianne

“Verbazingwekkend wat je allemaal uit mijn handen kan halen!”
Anna

“Wat je gezien had, kwam uit”.
Esther

WP_20150621_065

adhaagschecourant7oktober2015 

Handlezeres inhuren?

Gelegenheid: bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, receptie, festival, spirituele evenementen, themafeest. Kijk ook op: https://namasteevents.nl

Een heel andere kijk op uw handen of die van uw gasten? Denk eens aan het inhuren van een handlezeres.

Zeker weten dat het handen lezen nog lang het gespreksonderwerp zal zijn!
Ira is in te huren om handen te lezen op bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, festivals of recepties. Mensen worden hierdoor altijd positief verrast en zullen verbaasd zijn over wat zij uit iemands handen kan halen. Een handlezing geeft inzicht in de levensloop en het karakter van iemand en laat de talenten en valkuilen zien. Niet alleen de lijnen, maar ook de vorm van de handen, de nagels, de spreiding van de handen en de lengte van de vingers geeft een kijkje in de binnenwereld. Ira heeft al vele jaren ervaring in het handlezen en is vaker ingehuurd voor vrijgezellenfeesten, themafeesten en bedrijfsfeesten.
Ook een mini workshop handlezen voor ondernemers behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte via info@namastecafe.nl

Ira verzorg(de) handlezingen op lokatie voor:
Evenement Mysteryland
Healing Garden Festival
Evenement Culinesse
Evenement Welcome to the Future
Evenement Rotterdamse Kost
personeelstrainingsdag SIM-groep
personeelstrainingsdag  Woningcorporatie Heuvelrug wonen
personeelstrainingsdag Stiching Humanitas BSO Rotterdam e.o.
Museumnacht Gemeentemuseum Den Haag
Ladies Night Gemeentemuseum Den Haag
personeelsfeest Kennemer Duin Campings
Dickens Kerstmarkt Hofkwartier Den Haag

Kijk ook op: Namasté Events

Voor bedrijven: workshop HAND-ige inzichten

Voor bedrijven, ondernemersverenigingen, festivals etc. geef ik een workshop van ca. 1 uur: HAND-ige inzichten. Hoe kun je, zonder kennis te hebben van de lijnen in de handen, toch inschatten wat voor type persoon er tegenover je zit?
Hoe kom je op subtiele wijze meer te weten over je klant, sollicitant, zakenrelatie, kennis of collega? Hoe doe je daarna iets met de kennis die je over deze persoon hebt? We gaan onze eigen handen bestuderen. Wat zeggen de grootte van onze handen, de lengte van onze vingers, de nagels en de structuur van de huid over jou? Je mag ook even gluren bij je buurvrouw of buurman.
Een leuke interactieve workshop, waarbij we de ‘handen uit de mouwen’ steken en op een humoristische en nuchtere wijze meer over onszelf en een ander te weten komen, enkel door naar de handen te kijken.

Vraag een vrijblijvende offerte op via info@namastecafe.nl