Liefdes- en geld manifestatie coaching (Ira)

Herken je dit?

Wij hebben nooit geleerd dat wij zelf ongelooflijke krachten hebben en zelf onze realiteit scheppen en zelf onze Verlosser zijn. Wij hebben altijd geleerd dat onze kracht buiten onszelf ligt. Daarom voelen wij onszelf vaak slachtoffer van het leven, van anderen… noem het maar op.
Maar wat als je nu eens leert om alle verantwoording zelf te nemen, maar ook dat je helemaal zelf je leven kunt veranderen? Hoe bevrijdend zou dat zijn?

Wat als je er nu eens hulp bij kreeg om je hiervan bewust te worden en het te doorbreken?

Ira heeft zelf heel hard gewerkt aan haar eigen beperkende overtuigingen en ze heeft zich, als enorme auto-didact, verdiept in een jarenlange zelfstudie om haar oude gedachtenpatronen te doorbreken en te vervangen met andere positievere gedachten. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar ze weet inmiddels hoe ze dat moet doen. Ze merkt zo vaak dat mensen totaal getransformeerd weer de deur bij haar uitlopen met slechts één enkele sessie. Totaal weer in hun kracht staan, totaal positief en de tegenovergestelde persoon van hoe ze binnenkwamen.

Ira gaat graag met jou aan de slag om jouw saboterende gedachten op te sporen en ze met jou samen om te buigen naar een nieuwe positieve overtuiging. Ze legt je uit hoe het leven werkt. Als je dit weet…. laat je nooit meer toe dat de duiveltjes binnenin jou je klein, onzichtbaar, arm, ongeliefd en ongelukkig houden.

– Hoe bevrijdend is het om samen met iemand hieraan te werken?
– Hoe fijn is het als je precies weet wat je moet doen om (eindelijk) de positieve zaken in je leven aan te trekken?
– Hoe waardevol is het als je voor de rest van je leven het geheim kent om je gedachten voor je te laten werken in – plaats van tegen je?
– Hoe fijn is het als je een stapje verder bent dan de mensen om je heen en jij op jouw beurt hen weer kunt leren wat ze moeten doen om meer geluk te ervaren?

Ira verdiept zich al enkele jaren intensief in de Wet van Aantrekkingskracht en kent alle technieken op dit gebied. Zij manifesteert zelf moeiteloos haar leven. Ze merkt vrijwel altijd dat mensen met één sessie weken, zo niet maanden vooruit kunnen. Haar sessies zijn daarom altijd waardevol voor wie echt zijn of haar kracht terug wil nemen en zijn of haar leven zelf wil creëren.
Bespaar jezelf de ellende van vele bezoekjes aan de psycholoog die je niet verder helpen en gun jezelf een sessie met Ira, waardoor je weer in je kracht staat!

Eén enkele uiterst waardevolle sessie van een uur is € 65 (elke dag mogelijk)
Drie uiterst waardevolle sessies vol met lessen en inzichten in een pakket is slechts € 175 (elke week een sessie).

Boek nu jouw manifestatie succes hier:
Boek nu jouw Manifestatie succes!

Wat zeggen anderen na een sessie met mij?
Thank you so much for this and for yesterday. I know have focus and clarity for the first time in a longgggggg time- LD

Superdank voor verhelderend en helpend gesprek gister. Ik voel me
opgelucht en bevrijd van een vastlopende gedachtengang-MB

Boek nu jouw Manifestatie succes!

Woon je ver weg? Boek nu je afspraak via Skype. Klik hier.

Spreker op evenementen
Ik ben eventueel ook in te huren als spreker op (spirituele) evenementen. Ik spreek over mindset, het onderbewustzijn en verbeeldingskracht. Klik hier voor een impressie van het Yoga Business Event in Lelystad. Neem contact met me op voor de mogelijkheden via info@namastecafe.nl

× Stuur een Whatsapp