Handlijnkunde (Ira)

De agenda is volgeboekt tot bijna eind oktober 2021. Daarna kunnen persoonlijk handleesconsulten weer.
Online handlees audio opnames hebben een tijdelijk stop.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jou handen over je vertellen? Laat dan ook een keer jouw handen lezen! Een handlezing is niet eng, maar geeft je mooie inzichten over jouw talenten, je valkuilen, je sterke kanten, je zenuwstelsel en je energiepeil.

Ira heeft jarenlang zelfstudie gedaan in de Westerse en Vedische en karmische handleeskunde en in 2014 een opleiding hierin afgerond. Ze heeft inmiddels van misschien wel meer dan duizend mensen hun handen gelezen in binnen- en buitenland. Een handlezing is ontzettend leuk. Een handlezing met Ira is een kado aan jezelf. Je kunt het zelf opnemen met je telefoon en nog eens terugluisteren. Vaak ontdek je na een aantal maanden weer iets nieuws in de opname.

Je handen veranderen met jou mee, dus de regisseur van jouw leven blijf je nog altijd zelf. Soms neigt de toekomst naar iets, omdat het onderdeel is van jouw zielenpad en je hier iets van moet leren, maar je hebt de toekomst in je eigen hand. Ira zal nooit je toekomst beinvloeden, maar ze geeft je advies in je mogelijkheden.  Vaak krijgt ze van klanten te horen dat ze iets gezegd heeft wat exact zo gelopen is, maar… alleen jouw gedachten bepalen jouw leven. Jouw gedachten zijn 1000 x sterker dan van wie dan ook.  Ze leert je dan ook heel graag hoe je je leven zelf creert d.m.v. de online training: ‘Meesterlijk Manifesteren’.

Voor bedrijven: workshop HAND-ige inzichten

Voor bedrijven, ondernemersverenigingen, festivals etc. geef ik een workshop van ca. 1 uur: HAND-ige inzichten. Hoe kun je, zonder kennis te hebben van de lijnen in de handen, toch inschatten wat voor type persoon er tegenover je zit?
Hoe kom je op subtiele wijze meer te weten over je klant, sollicitant, zakenrelatie, kennis of collega? Hoe doe je daarna iets met de kennis die je over deze persoon hebt? We gaan onze eigen handen bestuderen. Wat zeggen de grootte van onze handen, de lengte van onze vingers, de nagels en de structuur van de huid over jou? Je mag ook even gluren bij je buurvrouw of buurman.
Een leuke interactieve workshop, waarbij we de ‘handen uit de mouwen’ steken en op een humoristische en nuchtere wijze meer over onszelf en een ander te weten komen, enkel door naar de handen te kijken.

Vraag een vrijblijvende offerte op via info@namastecafe.nl

Na een handlezing weet je:
* waar jouw (verborgen) talenten liggen
* waar je valkuilen en blokkades liggen
* hoe het zit met jouw prana/levensenergie en gezondheid
* waar je mogelijkheden liggen m.b.t. reizen, liefde, spiritualiteit
* hoe het zit met jouw financiën

Een handlezing duurt ca. 25-40 minuten en kost 30 euro.
De handlezingen worden één op één uitgevoerd, niet in gezelschap. De energie van een ander erbij leidt teveel af en er moet vrij uit gesproken kunnen worden.
Wij reserveren onze tijd voor jou en doen daarom alleen maar handlezingen als je serieus geinteresseerd bent. Daarom hanteren we een annuleringstermijn van 24 uur.

Afspraak maken? Een persoonlijke handleesafspraak kan uitsluitend telefonisch worden geboekt: bel: 070-3698766 (ma, di, wo, vrij, do, za, zo).  Je ontvangt een betaallink na reservering.

HANDLEZING PER AUDIO OPNAME

Online handlees audio opnames hebben een tijdelijke stop i.v.m. top drukte.
Woon je niet in de buurt van Den Haag? Dan kan een handlezing ook door foto’s op te sturen (beide binnenkant hand en buitenkant) waarop de lijnen, de vingers en de nagels duidelijk te zien zijn en niet overbelicht zijn naar info@namastecafe.nl (zie voorbeeld hier)
Je kunt hier betalen.Je krijgt binnen 7-10  dagen een downloadbare audio-opname van jouw handlezing via WeTransfer toegestuurd op je e-mail adres. Heb je hotmail? Hou dan je ongewenste mail goed in de gaten!

 

Handlezeres inhuren?

Gelegenheid: bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, receptie, festival, spirituele evenementen, themafeest. Kijk ook op: https://namasteevents.nl

Een heel andere kijk op uw handen of die van uw gasten? Denk eens aan het inhuren van een handlezeres.

Zeker weten dat het handen lezen nog lang het gespreksonderwerp zal zijn!
Ira is in te huren om handen te lezen op bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, festivals of recepties. Mensen worden hierdoor altijd positief verrast en zullen verbaasd zijn over wat zij uit iemands handen kan halen. Een handlezing geeft inzicht in de levensloop en het karakter van iemand en laat de talenten en valkuilen zien. Niet alleen de lijnen, maar ook de vorm van de handen, de nagels, de spreiding van de handen en de lengte van de vingers geeft een kijkje in de binnenwereld. Ira heeft al vele jaren ervaring in het handlezen en is vaker ingehuurd voor vrijgezellenfeesten, themafeesten en bedrijfsfeesten. Let op: handlezen kost veel energie. Daarom… kies voor kwaliteit.
Ira vertelt haar gasten, ook op grote evenementen, iets waar ze ook iets mee kunnen en geen fabeltjes of onzin. Ira heeft verantwoordelijkheidsgevoel in wat ze vertelt, omdat ze weet dat mensen heel veel waarde hechten aan wat zij zegt. Je wilt je gasten met een goed gevoel laten vertrekken en niet met een rot-gevoel.Ook een mini workshop handlezen voor ondernemers behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte via info@namastecafe.nl

Ira verzorg(de) handlezingen op lokatie voor:
Evenement Mysteryland
Healing Garden Festival
Evenement Culinesse
Evenement Welcome to the Future
Evenement Rotterdamse Kost
personeelstrainingsdag SIM-groep
personeelstrainingsdag  Woningcorporatie Heuvelrug wonen
personeelstrainingsdag Stiching Humanitas BSO Rotterdam e.o.
Museumnacht Gemeentemuseum Den Haag
Ladies Night Gemeentemuseum Den Haag
personeelsfeest Kennemer Duin Campings
Dickens Kerstmarkt Hofkwartier Den Haag

Kijk ook op: Namasté Events

RECENSIES

Net jouw reading beluisterd. Wat een fijn cadeau om te ontvangen! Ik vind je uitleg heel duidelijk, plezierig en positief, heel mooi gedaan.

Ik vond het heel herkenbaar, verbazingwekkend hoe kloppend.
Simone

Verbazingwekkend wat je allemaal uit mijn handen kan halen!

Anna

Bedankt voor de uitgebreide handlezing, Heel veel dingen uit jouw beschrijving, daar herken ik mijzelf in.

Marianne

Dank je wel voor de handlezing die je gedaan hebt. Wat een prachtige reading en ik ga hem zeker meerdere keren luisteren. 
Wat er voor mij uitsprong was, dat je aangaf dat ik dingen vanuit mijzelf creëer en dat dingen mij dus niet overkomen. Ik roep dat altijd, ik kan iets zeggen (vooral als het negatief is) en het komt op mijn pad. Sommigen snel, anderen trager. Ik ben dus ook een fervent afklopper van dingen en roep altijd als ik iets zeg dat het goed gaat: “tot nu toe”!

Het klopte ook heel goed dat ik veel afwisseling nodig heb. Zo ben ik ooit begonnen in de verpleging, dit niet afgemaakt, heb de opleiding voor doktersassistente gedaan, na diplomering eerst voor mijn 3 kinderen gezorgd fulltime en sinds mijn scheiding (de relatie met weinig energie) ben ik als zodanig gaan werken. Afgelopen april heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond. Ik heb nog niet als zodanig gewerkt, omdat ik ziek werd en aan de beademing heb gelegen door corona. Ik ben nu nog steeds revaliderende. 

Al met al ben ik erg blij met je lezing en vond het ondanks dat het niet live was, een hele prettige ervaring!


Irene

Wat je gezien had, kwam uit.

Esther

Je zei dat ik veel de natuur in moest gaan en nu ben ik natuurwandelcoach. Ook zei je dat ik twee kinderen zou krijgen en dat is uitgekomen.

Melle

“Je zag een liefde voor me die ik al zou moeten kennen en dat buitenland een grote rol in mijn leven zou blijven spelen. Ik sprak af met iemand van vroeger, nu zijn we verloofd en vertrekken we naar het buitenland!”

Sofia

Ontzettend bedankt voor je handlezing en jouw uiteenzetting!
Ik heb er gisteravond al 1 keer naar geluisterd. maar ga het nog zeker een paar keer doen om alles goed in mij op te nemen en op papier te zetten.
En zoveel klopt! 
Zo fijn om mijzelf beter te leren kennen maar het was ook een feest van herkenning. Ook heeft het mij geholpen om bepaalde gebeurtenissen/gedachten/ dingen een plaats te geven.
Ik ga er nog inhoudelijk op reageren, de tijd ontbreekt mij om dat nu te doen.
Ik ga zeker met jouw adviezen aan de slag omdat ik denk dat mij dat enorm gaat helpen.
Nogmaals bedankt. Ik ben blij dat ik dit heb laten doen. Ik wist echt niet dat er zoveel te lezen valt in mijn handen.


Gerbera

× Stuur een Whatsapp