Handlijnkunde (Ira)

De agenda is volgeboekt tot bijna eind december 2021 en daarna verhuis ik naar Bosnië. Nadat er duizenden handen door mijn handen zijn gegaan in de afgelopen jaren, voelt ook dit stuk als voltooid. Hieronder leg ik je uit waarom.

Ik heb jarenlang zelfstudie gedaan in de Westerse en Vedische en karmische handleeskunde en in 2014 een opleiding hierin afgerond.Ik heb inmiddels van duizenden mensen hun handen gelezen in binnen- en buitenland.  Ik werd me bewust van het feit dat ik steeds meer mensen aan het coachen was hoe ze hun best mogelijke leven kunnen leiden, omdat mensen niet beseffen dat ze hun leven zelf creëren en hun handen alleen maar laten zien wat de blauwdruk is van de ziel en wat je met je vrije wil creërt en dat jij de meester bent over je eigen leven en altijd verandering kunt aanbrengen. Verandering in je leven begint altijd met een verandering in jezelf, anders is verandering nooit mogelijk. Ik merk dikwijls dat mensen die zelf creërende en scheppende krachten met een korreltje zou nemen en zelf geen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en dat er daarmee een bepaalde afhankelijkheid ontstaat naar mij toe als handlezer. Omdat we nu in een enorme verschuiving zitten van 3D naar 5D en in 5D het absoluut een vereiste is en je plicht om verantwoordelijkheid te nemen voor elk woord, voor elke gedachte en voor elke actie, past het niet meer om nog langer handlezingen te blijven doen.

Simpelweg omdat ik je daarmee niet meer help. Het stopt je eerder in het ontdekken van jouw eigen scheppende krachten.

Je handen veranderen met jou mee, dus de regisseur van jouw leven blijf je nog altijd zelf. Soms neigt de toekomst naar iets, omdat het onderdeel is van jouw zielenpad en je hier iets van moet leren, maar je hebt de toekomst in je eigen hand. Ik moet daarom alle manieren waarop ik je onbewust beïnvloed en jouw toekomst beinvloed laten gaan.
Ik ben er wel voor je om je te helpen je leven zelf te scheppen, omdat het een spiegel is van wie jij van binnen bent. . Jouw gedachten zijn 1000 x sterker dan van wie dan ook.  

The Kingdom of Heaven is within you. 5D is binnenin je. Een betere wereld begint binnenin je. 
Er kan geen verandering in jouw leven plaatsvinden als er niet eerst een verandering plaatsvindt in jouzelf.

Via mijn Youtube kanaal Namasté TV
en via toekomstige online sessies en privé- en groepsretraites in Bosnië help ik je graag je leven zelf te scheppen, omdat het een spiegel is van wie jij van binnen bent. Ik help je daarvan bewust te worden en het te transformeren, zodat jij met recht het leven in e i g e n   h a n d  neemt.

RECENSIES

Net jouw reading beluisterd. Wat een fijn cadeau om te ontvangen! Ik vind je uitleg heel duidelijk, plezierig en positief, heel mooi gedaan.

Ik vond het heel herkenbaar, verbazingwekkend hoe kloppend.
Simone

Verbazingwekkend wat je allemaal uit mijn handen kan halen!

Anna

Bedankt voor de uitgebreide handlezing, Heel veel dingen uit jouw beschrijving, daar herken ik mijzelf in.

Marianne

Dank je wel voor de handlezing die je gedaan hebt. Wat een prachtige reading en ik ga hem zeker meerdere keren luisteren. 
Wat er voor mij uitsprong was, dat je aangaf dat ik dingen vanuit mijzelf creëer en dat dingen mij dus niet overkomen. Ik roep dat altijd, ik kan iets zeggen (vooral als het negatief is) en het komt op mijn pad. Sommigen snel, anderen trager. Ik ben dus ook een fervent afklopper van dingen en roep altijd als ik iets zeg dat het goed gaat: “tot nu toe”!

Het klopte ook heel goed dat ik veel afwisseling nodig heb. Zo ben ik ooit begonnen in de verpleging, dit niet afgemaakt, heb de opleiding voor doktersassistente gedaan, na diplomering eerst voor mijn 3 kinderen gezorgd fulltime en sinds mijn scheiding (de relatie met weinig energie) ben ik als zodanig gaan werken. Afgelopen april heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond. Ik heb nog niet als zodanig gewerkt, omdat ik ziek werd en aan de beademing heb gelegen door corona. Ik ben nu nog steeds revaliderende. 

Al met al ben ik erg blij met je lezing en vond het ondanks dat het niet live was, een hele prettige ervaring!


Irene

Wat je gezien had, kwam uit.

Esther

Je zei dat ik veel de natuur in moest gaan en nu ben ik natuurwandelcoach. Ook zei je dat ik twee kinderen zou krijgen en dat is uitgekomen.

Melle

“Je zag een liefde voor me die ik al zou moeten kennen en dat buitenland een grote rol in mijn leven zou blijven spelen. Ik sprak af met iemand van vroeger, nu zijn we verloofd en vertrekken we naar het buitenland!”

Sofia

Ontzettend bedankt voor je handlezing en jouw uiteenzetting!
Ik heb er gisteravond al 1 keer naar geluisterd. maar ga het nog zeker een paar keer doen om alles goed in mij op te nemen en op papier te zetten.
En zoveel klopt! 
Zo fijn om mijzelf beter te leren kennen maar het was ook een feest van herkenning. Ook heeft het mij geholpen om bepaalde gebeurtenissen/gedachten/ dingen een plaats te geven.
Ik ga er nog inhoudelijk op reageren, de tijd ontbreekt mij om dat nu te doen.
Ik ga zeker met jouw adviezen aan de slag omdat ik denk dat mij dat enorm gaat helpen.
Nogmaals bedankt. Ik ben blij dat ik dit heb laten doen. Ik wist echt niet dat er zoveel te lezen valt in mijn handen.


Gerbera

× Stuur een Whatsapp