Er is voorlopig even een stop op de online services omdat de agenda vol zit t/m 31-12-2021

Liefdesleven handlezing audio opname

Een korte, to-the-point opname van de relatielijnen in je hand met handige tips voor je liefdesleven. Let op: je handen laten je belangrijke relaties zien, maar ik kan niet exact zien welke date bij je blijft. Dit is een globale handlezing van je liefdesleven.
EUR 10,00

Handlezing compleet

Een volledige handlezing per audio opname: liefdesleven, carriëre, levensenergie, succes, karma, levenslessen, mogelijkheden.
EUR 30,00

Inzichtgesprek

We maken een afspraak voor een telefonisch- of Skype inzichtgesprek. Ik kan intuïtief op je invoelen waar het naartoe mag en je handvaten geven om weer verder te kunnen.

EUR 30,00 (30 minuten)

Geldmanifestatie coaching

Geld is energie. Gebrek aan geld is vaak een gebrek aan de juiste energie. Ik help je om je inzichten te krijgen waar jij jezelf in de weg zit, zodat je je financiëen weer kunt laten stromen. Leer in te tappen op de oneindige Goddelijke bron, dan heb je altijd genoeg.
EUR 45,00 (45 minuten)

5D Bedrijfsadvies voor ondernemers

Bedrijfsadvies en brainstorm sessie voor holistische ondernemers die vastlopen in hun bedrijf en niet genoeg klanten en/of inkomsten hebben.
Ik laat je zien hoe in te tappen op de oneindige Goddelijke bron, denk met je mee en vertel je hoe het 5D verdienmodel eruit ziet, zodat je volop en in vertrouwen in de creatieflow komt.
EUR 97,00 (90 minuten)

High Light handlezing audio opname

Dit is een korte handlezing per audio van de highlights: liefdesleven, carriëre, mogelijkheden, gezondheid.
EUR 20,00

Mysterie van je dromen

Droomanalyse van je droom. Je droom is je onderbewustzijn dat tegen je praat. Ik vertaal dit voor jou en geef je to-the-point adviezen om dit voor je te laten werken.
EUR 10,00

Liefdesmanifestatie coaching

Liefde begint allereerst met zelfliefde en een goed zelfbeeld. Al velen trokken met mijn tips een geliefde aan of herstelden hun eigen relatie weer omdat de ander slechts een spiegel is voor jou! Ik help je om inzichten in jezelf te krijgen en waar je jezelf in de weg zit zodat je je liefdesleven weer op orde krijgt.
EUR 45,00 (45 minuten)

Eerste hulp bij Tweelingzielen-consult per Skype of telefoon

Het ontmoeten van een Tweelingziel zet je leven op z’n kop. Je komt in een achtbaan van emoties terecht. Wat wil de Tweelingziel jou leren? Waarom komt deze op jouw pad? Hoe herken je zo’n Tweelingziel?
Uitgebreid diepgaand consult.
EUR 75,00 (90 minuten)

× Stuur een Whatsapp