Regressie- of progressie sessies

Wat is een regressie- of progressie-sessie?

LET OP: Alleen in Nederlands te boeken.

Je wordt in een lichte ontspannen trance gebracht, waarbij je je alles herinnert. Onze ziel kent geen tijd, alleen quantum-tijd, dat wil zeggen: alles is NU. Tijdens een regressiesessie reis je terug in de tijd. Jouw ziel weet precies wat jij nodig hebt om te ervaren. Misschien kom je terug in een eerder leven en zie je een scene die je totaal niet had verwacht. Misschien kom je terug in de spirituele velden, voordat je in dit leven kwam als dat voor jou nodig is om dat te ervaren. Je zult er versteld van staan hoe vaak je patronen uit eerdere levens meegenomen hebt naar dit leven. Wie je herkent. De ervaring uit een eerder leven, in een ander lichaam, op een andere plaats zal je altijd iets willen leren voor dit leven. We kunnen leren van onze ziel in eerdere levens.

Je ziet fragmenten uit dat leven, beelden. Met enige ademhaling kun je onder begeleiding dieper in de trance zakken om meer details te kunnen zien. Je reist steeds vooruit naar het volgende belangrijke moment uit dat leven. Je ziel weet alles. Alle herinneringen zitten daar opgeslagen. Met wat oefeningen schakelen je je ‘mind’ uit, je gedachten, waardoor je contact kunt maken met jouw onderbewustzijn, die automatisch en als vanzelf antwoord geeft. Je herinnert je alles. Er is geen diepe trance voor nodig om antwoorden te krijgen.

Maar zoals je van je zelf uit het verleden kunt leren, zo kun je ook leren van je toekomstige zelf. Je kunt dus ook kiezen voor een progressie sessie waarbij we afreizen naar de toekomst. De toekomst moet nog gecreeërd worden, maar je kunt alvast een versie van jezelf waarnemen die je nu op dit moment creërt en hier waar nodig aan werken om dit aan te passen. In een progressie sessie reizen we naar je toekomstige jij van dit leven of indien je ziel dit nodig heeft, nog verder.

Een regressie of progressie-sessie maakt dikwijls veel indruk. Je moet het altijd even laten bezinken, maar zult in de weken daarna dikwijls aanwijzingen krijgen dat het klopt wat je hebt gezien.

De sessie gaat geheel via Skype en bestaat uit:
– Een voorgesprek (ca. 15 minuten) wat zijn de terugkerende patronen in je leven & wat zou je willen weten?
Je ziel weet wat jij nodig hebt. Komt er iets anders boven, dan wat je gewenst had, dan moeten je daarmee aan de slag.
– De regressie/ progressie zelf (circa 45-60 minuten)
– Een nagesprek (ca. 15 minuten)

Voor wie is een regressie of progressie sessie geschikt?
Voor hen vanuit spirituele interesse op zoek willen gaan naar de herkomst van steeds terugkerende patronen of voor hen die willen leren van hun toekomstige zelf.
Voor hen die nieuwsgierig zijn naar een ander leven op een andere plaats.
Voor hen die meer inzichten willen krijgen in hun huidige leven.
Het is belangrijk dat Indien je goed kunt ontspannen. Als je teveel in je hoofd zit is het lastiger om je over te geven en blokkeer je de trance. In dat geval kun je beter eerst even proberen of het lukt om iets te ervaren via een trance-reis of online regressie meditatie.

Totale sessie is ca. 1,5 uur-2 uur.
Je mag de sessie opnemen met je telefoon, zodat je deze altijd terug kunt luisteren.

€ 90 per sessie.

Voor wie is een regressie sessie geschikt?
Voor hen die vanuit spirituele interesse op zoek willen gaan naar de herkomst van steeds terugkerende patronen.
Voor hen die vanuit verdieping nieuwsgierig zijn naar een ander leven op een andere plaats.
Voor hen die meer (spirituele) inzichten willen krijgen in hun huidige leven.
Het is belangrijk dat je je goed kunt ontspannen. Als je teveel in je hoofd zit is het lastiger om je over te geven en blokkeer je de trance. In dat geval kun je beter eerst even proberen of het lukt om iets te ervaren via een trance-reis of online regressie meditatie.

Goed om te weten: Ira richt zich niet op problemen of trauma’s veroorzaakt door verslavingen door drugs, anti-depressiva,  alcohol of sexueel misbruik.

Deze regressiesessies zijn op dit moment niet online te boeken, maar komen weer zodra ik stabiel internet heb in Bosnië.

Op Namasté TV kun je naar wat video’s kijken met informatie van mensen met wie ik een ‘Vooruit- in de tijd’- sessie deed.

 

 

 

Hoe keek je er vooraf tegen de regressiesessie aan?
Ik was nieuwsgierig.
Hoe heb je het ervaren?
Positief, mooie ervaring.
Wat heeft het je opgeleverd?
Ik kan bepaalde gedragingen beter plaatsen in dit leven.
M.A.

Hoe keek je er vooraf tegen de regressiesessie aan?
Ik vond ‘t bijzonder spannend. Ik loop al een behoorlijke poos rond met allerlei levensvragen. Ik ben met een open mind de sessie ingegaan en was benieuwd of ik de sessie niet zou manipuleren door te forceren en dingen te verzinnen.
Hoe heb je het ervaren?
Ik vond het een zeer bijzondere ervaring. Het was vertrouwd en verrassend. En nee, ik heb de sessie niet gemanipuleerd. Zonder dat ik het in de gaten had werd ik volledig overgenomen door heldere beelden uit mijn verleden wat diepe emoties bij me opriep. Het leek zo tastbaar.
Wat heeft het je opgeleverd?
Inzichten en antwoorden op vragen waarmee ik de laatste periode flink heb geworsteld. Daarnaast leer mezelf beter begrijpen.
A.B.

Hoe keek je er vooraf tegen de regressiesessie aan?
Ik was benieuwd, maar ook een beetje huiverig van te voren.
Hoe heb je het ervaren?
De sessie was bijzonder en was voor mij een hele mooie ervaring met een groot gevoel van rust en dankbaarheid. Wel een beetje emotioneel.
Wat heeft het je opgeleverd?
Het heeft mij gestelligd. In de overtuiging dat Jezus in mijn leven hoort en dat eerdere overgave in 2002 tijdens mijn doop weer relevanter en actueler is geworden.
Dat was de parallel die ik zag met de sessie en mijn huidige leven. Overgave en rust in Jezus en christelijk bewustzijn.
De tranen tijdens de ssssie waren van dankbaarheid x
L.J.

Dankjewel voor de regressie sessie, ik voelde dat het heel speciaal was en waardevol.
S.R.

Mijn man vond het wel een beetje eng dat ik dit ging doen, maar ik wist dat ik bij Ira in goede handen was. Ik ging er open-minded in, maar had totaal niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan om terug te komen in een eerder leven en vond het zo bizar om mijn dochter van nu te herkennen in dat leven. Ik had geen zware ervaring, het was heel licht. Ik kwam terug in een leven in Engeland en daar word ik nu ook weer vaak naar toegetrokken. Ik zag sommige dingen haarscherp voor me en soms was iets weer vaag en kon ik er niet bij. Al met al een bijzondere ervaring!

 

C.H.

Het was een bijzondere ervaring. Ik kwam open minded naar Ira toe, zij bracht me in een fijne, rustgevende en veilige ruimte, waar ik me liet begeleiden door haar stem. Die bracht echt rust in mij en het was zo fijn om naar haar te luisteren. De regressie was voor mij een diepere ervaring over mezelf, om mezelf te blijven ontwikkelen en inzien hoe ik nu ben zoals ik ben en waar ik in kan blijven ontwikkelen of juist mag meenemen. Het was intens, in de zin, van lichamelijk rust tot hoofd rust tot aha momenten. Heel mooi, door dichter bij te mezelf te mogen komen, dank je wel Ira voor deze ervaring. Ik raad iedereen aan, om je door Ira’s rustgevende stem te laten begeleiden. 

 

M.E. Vilca

Hier kun je de documentaire zien van de Belgische onderzoeker Noël van https://ponto3.org/ waaraan Ira eerder dit jaar heeft meegewerkt.
× Stuur een Whatsapp