Massage

Massage for the Soul

Op zoek naar massage in Den Haag? In Namasté Café kun je natuurlijk terecht voor hemelse massage & healing! Massage of healing kan op vrijwel alle dagen overdag en ’s avonds. Wij werken op afspraak.  Spontaan binnenlopen lukt meestal niet, maar je kunt altijd even bellen of we lastminute nog een plekje hebben. Let op: massage is een onderdeel van Namasté Café en we hebben doorgaans één of twee masseuses. Op enkele avonden is het mogelijk om met twee personen tegelijkertijd een massage te boeken. Deze tijden zijn dan vrijgegeven in het online boekingssysteem. Als dat niet lukt, bel ons gerust even om het aan te vragen.

Alle massages zijn gericht op het welzijn van lichaam en geest en zijn NIET erotisch van aard. Wij zijn gecertificeerd in de Indiase massages. Afspraak maken? Klik op onderstaande button en reserveer je plek of bel: 070-3698766

Algemene voorwaarden:
* Kom s.v.p. 5 minuten vantevoren i.v.m. andere afspraken na jou.
* Annuleer je afspraak minimaal 24 uur vantevoren indien je onverhoopt niet kunt, anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht. Wij zijn coulant en flexibel genoeg om je afspraak te verzetten als je ons tijdig belt. Echter kort vantevoren kunnen wij jouw tijd niet meer opvullen. Wij berekenen deze door.
*We proberen altijd tijd tussen de massages te plannen, maar indien je te laat bent gaat het van je tijd af als er andere afspraken direct na jou zijn.

Maandag t/m zondag op afspraak:
Abhyanga ayurvedische massage, lichaam inclusief voeten en hoofd. De ayurvedische massage eindigt met hoofdmassage. Heerlijk! Een ontspannende massage met veel lange strijkbewegingen die werkt op de oppervlakkige spieren en die helpt om je lichaam, je spieren en je bindweefsel weer zacht te maken. De manier van masseren wordt afgestemd op je dosha (vata, pitta of kapha). Deze ayurvedische massage is niet hard, maar ontspannend.

50 euro (60 minuten)

Ayurvedische Deelmassage ayurvedische deelmassage van rug, nek, schouders en hoofd op de massagetafel.
Dit gebeurt met warme olie.
29 euro (30 minuten)

Indiase hoofdmassage Hollands greatest head massage! Als specialist in Indiase hoofdmassage ontvang je bij ons deze echt hemelse hoofdmassage op de stoelmassagestoel (zittend). Je houdt gewoon je kleding aan. Je rug, schouders, nek, hoofd worden 30 minuten lang gemasseerd. Helpt goed bij slaapproblemen, hoofdpijn en een overbelast zenuwstelsel. De hoofdmassage brengt je in een lichte trance, waardoor de ontspanning nog dieper binnen komt. Een aanrader!
25 euro (30 minuten)

Indiase hoofd/nek/gezichts-drukpuntenmassage -liggend- diepe relaxatie
Tijdens mijn laatste reis naar India heb ik nieuwe technieken geleerd voor een liggende hoofd/nek/gezichtsmassage op de marmapunten (drukpunten). Een totaal andere hoofdmassage dan de traditionele hoofdmassage, maar ook superontspannend. Deze drukpunten-techniek werkt diep door en doordat je ligt kun je je totaal ontspannen. Ideaal ook voor de zwangere dames. Laat je meevoeren op de muziek naar een ander bewustzijnsniveau en zink weg in een innerlijke reis.
25 euro (30 minuten)

*nieuw* Shirodhara met hoofdmassage
Weldadige warme olie-opgieting op het derde oog van ca. 30 minuten. Dit ontspant je zenuwstelsel en wordt in stilte uitgevoerd. De speciale kruidenolie is goed voor haar en hoofdhuid. Deze behandeling boek je bij voorkeur buiten de sluitingstijd van het café-gedeelte in de namiddag of vroege avond voor jouw rust en ontspanning. Aansluitend ontvang je een intense hoofdmassage van ook ca. 30 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
60 euro (60 minuten)

*nieuw* Shirodhara met abhyanga
Voor de ultieme ervaring geniet je eerste van een ayurvedische lichaamsmassage van ca. 50 minuten, dan van een shirodhara, een weldadige olie-opgieting van ca. 30 minuten met warme olie en aansluitend een intense hoofdmassage van 10 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
75 euro (90 minuten)

*nieuw* Meditation massage experience (75 minuten)
Laat al je stress los tijdens deze diep ontspannende meditatie massage met healing. De gehele achterkant van je lichaam wordt gedurende 45 minuten heerlijk ontspannend doch intensief gemasseerd terwijl je wegzakt in een diepe meditatie op brainwave muziek. In de muziek zitten hersengolven die een intense relaxatie teweegbrengen.
We verdiepen de ontspanning nog iets meer door na de massage healing toe te passen. Ik voel hoe je energieveld is en breng balans aan waar nodig. Dit gebeurt deels hands-off, dus van het lichaam af en deels hands-on, met mijn handen op je lichaam. Deze behandeling is echt bedoeld om helemaal uit het hoofd te komen, stress los te laten en diep te ontspannen.
65 euro (75 minuten)

Voetmassage (30 minuten) 25 euro (30 minuten)
Stevige voetmassage voor je trouwe onderdanen. Werkt ontspannend en verkwikkend!
25 euro (30 minuten)

Chakrahealing (30 minuten). Ik scan je energieveld en je chakra’s. Ik reinig je aura en je chakra’s en vul je chakra’s daarna waar het nodig is, samen met jouw spirituele helpers. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen via je chakra’s geeft een relaxerend gevoel. Brengt balans in je energieveld. Een chakra-healing is enorm ontspannend. Als een massage voor je aura!
25 euro (30 minuten)

De massages van onze Indiase masseuse Ruchi (op afspraak en online te boeken):

Zalige stevige olie massage (60 minuten)
Ruchi masseert jouw lichaam diepgaand en met vloeiende bewegingen waardoor je bloed en de energie in je lijf weer gaan stromen. Je voelt je daarna heerlijk ontspannen.
50 euro

Facelift massage (60 minuten) 
Reiniging van het gezicht, bindweefsel massage van het gezicht. De (vrij stevige) massage voert het vet af en de warmte van het masseren maakt collageen aan. Een paar keer herhaling is wel noodzakelijk om goed resultaat te zien. Daarna volgt er een masker.
55 euro

Ayurvedische gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling en gezichtsmassage door masseuse Ruchi, 45 minuten. 100% natuurlijke ayurvedische producten op basis van plantenextract.
45 euro

**nieuw** Acupressuur massage
Stevige diepgande acupressuur massage van 60 minuten, speciaal gericht op het verbeteren van de energiestroom in de meridianen. Een acupressuur massage werkt op de drukpunten in het lichaam. Als deze pijnlijk zijn, komt het omdat er ophopingen van afvalstoffen vastzitten, waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Een acupressuur massage heft deze ophopingen weer op, zodat de energie in de meridianen weer vrij kan stromen en lichamelijke klachten kunnen verlichten.
65 euro

Anti cellulitus massage
Speciale massage met technieken die anti cellulitus werken en met speciale anti cellulitus olie. De massagetechnieken werken op het bindweefsel. Dit kan wat gevoelig zijn. Het is aan te raden om meerdere behandelingen te nemen, dit kunt u ter plaatse bespreken. Een behandeling duurt 60 minuten.
65 euro

**nieuw** lichaamsmassage met acupunctuur
Diepgaande massage met vloeiende bewegingen die alles in je lijf weer laten stromen. De combinatie met acupunctuur om de energie in de meridianen ook weer goed te laten stromen is perfect.
Deze massage is gericht op bepaalde klachten in het lichaam die je vantevoren met Ruchi kunt bespreken, zoals rugpijn, schouderpijn, hoofdpijn, slaapproblemen etc.
60 minuten: 50 euro
90 minuten: 75 euro

**nieuw** lichaamsmassage met cupping
Diepgaande massage met vloeiende bewegingen die alles in je lijf weer laten stromen. De combinatie met cupping om de energie in de meridianen ook weer goed te laten stromen is perfect.
Deze massage is gericht op bepaalde klachten in het lichaam die je vantevoren met Ruchi kunt bespreken,zoals rugpijn, schouderpijn, hoofdpijn, slaapproblemen etc..
60 minuten: 50 euro
90 minuten: 75 euro

**nieuw** voetreflexologie
Onze voetreflex massage is een combinatie van Chinese en Indiase reflexologie. De voet wordt eerst wat voorbereid op de reflexologie.
De drukpunten op je voeten corresponderen met organen en klieren en geven precies aan waar je blokkades in het lichaam hebt. Die drukpunten kunnen dan wat gevoelig zijn. Voetreflexologie laat de energie weer stromen.
30 minuten: 30 euro
45 minuten: 45 euro
60 minuten: 60 euro

Verder doet Ruchi ook: Indiase hoofdmassage zittend en liggend, ayurvedische deelmassage en voetmassage.

De massages van Ewa zijn alleen zondagavond te boeken 18:00-21:00 uur:
Ontspanningsmassage
een uur lang lekker ontspannen, terwijl je lichaam gemasseerd wordt.
Ben je toe aan een wat zachtere massage, dan is dit geschikt voor jou.
60 minuten: 50 euro

Ewa doet ook: Indiase hoofdmassage (zittend en liggend) en voetmassage.

Spirituele diensten

Droomuitleg (gratis bij kop koffie/thee) Rare of opmerkelijke droom gehad? Deze mag je bij je kopje koffie of thee altijd voorleggen aan Ira! Ze kan een en ander voor je verduidelijken en je inzicht geven in je droom.
mogelijk.

Overige activiteiten
Regelmatig zullen er door derden een uniek en wisselend programma aan spirituele consulten aangeboden worden zoals helderziende waarnemingen, readings, tarotconsulten etc.
Hou hiervoor de evenementen in de gaten op de site en het activiteitenbord in Namasté Café!

Let op: kadobonnen kunnen enkel voor massage gebruikt worden indien er rechtstreeks bij ons (telefonisch of via onze site) wordt geboekt, niet via derde partijen.