Bedrijfsadvies en begeleiding

Omdat ik veel word gevraagd om advies is het mogelijk om ook persoonlijk van mij bedrijfsadvies en begeleiding voor de holistische sector te verkrijgen.
Voor wie is dit geschikt? Voor mensen met een massagepraktijk, spirituele praktijk, spiritueel centrum e.d.
Ik geef advies aan zowel startende als reeds bestaande ondernemers die offline of ook online (willen) ondernemen.

Met veel ervaring in  het bedrijfsleven met cijfertjes, statistieken, marketing en strategie maar eveneens net zo veel ervaring in de spirituele wereld kan ik van twee kanten mijn kennis met je delen en je inzichten geven.
Als ondernemer is de BTW aftrekbaar en kun je de investering sowieso als kosten opvoeren.

Interesse?
Dit zijn de mogelijkheden:
Los Skype-gesprek, 60 minuten bedrijfsadvies voor jouw praktijk of centrum. € 75 exclusief btw

Drie maanden individuele begeleiding:  We starten met een VIP-ontmoetingsdag inclusief lunch waarbij we jouw bedrijf bespreken en waar je tegenaan loopt. Daarnaast hebben we elke maand een Skype-gesprek van 60 minuten en is er begeleiding per e-mail. Je kunt me al je vragen stellen gedurende deze drie maanden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of te kijken of het drie maanden traject iets voor jou is.
Jouw investering: € 597 exclusief btw

Zes maanden individuele begeleiding: zes maanden begeleiding. We starten met een VIP-ontmoetingsdag inclusief lunch waarbij we jouw bedrijf bespreken en waar je tegenaan loopt. Daarnaast hebben we elke maand een Skype-gesprek van 60 minuten en is er begeleiding per e-mail. Je kunt me al je vragen stellen gedurende deze zes maanden.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of te kijken of dit zes maanden traject iets voor jou is. Jouw investering: € 997 exclusief btw