Spirituele Leeuwenpoort Retraite met Ira Nagel en internationaal gezelschap

We ontmoeten elkaar in Bosnië om vijf dagen je spirituele zelf te voeden op een magische plek: de vallei van de piramides en met als hoogtepunt de Leeuwwenpoort passage op 8 augustus.

Alhoewel heel veel mensen de Bosnische piramides nog moeten ontdekken, wordt de vallei altijd druk bezocht met de zomerzonnewende en de winterzonnewende en dikwijls ook op poortdagen en de Leeuwenpoortdag van 8 -8 is dan ook dé gelegenheid om te profiteren van de magische energie van de Bosnische piramides én de Leeuwenpoort en met de intentie voor een nieuw begin, want dat is waar de Leeuwenpoort voor staat.

Het is de kans om niet alleen jezelf beter te leren kennen en te transformeren, maar ook om gelijkgestemde nieuwe mensen te leren kennen.
Dagelijks gaan we het heilzame ondergrondse prehistorische tunnel labyrint Ravne in voor een reset en om ons lichaam te vullen met positieve ionen en zuurstof. Je zult een gezond kleurtje krijgen in Bosnië!

We bezoeken de krachtplekken en piramides in de omgeving, maken een uitstapje naar de schitterende grotten van Bijambare en je mag je onderdompelen in de warmwaterbronnen die op zo’n 30 km van Visoko liggen.

 

 

Wie zijn wij?

Ira Nagel (1971)
Breng spiritualiteit, India, Bosnië, reizen, ascensieleer, heel veel kleur en pionieren samen en je hebt Ira. Ira was zeven jaar lang eigenaresse van het spirituele Namasté Café in Den Haag waar zij diverse sessie en therapiëen aanbood en ook spirituele retraites organiseerde in India en Bosnië.
Zij is in een verhuisproces naar Bosnië om er te gaan wonen en kent de omgeving goed.

Internationale vrienden:
Petr Sumito Mikuka van Bosnasesumitem.cz
Petr heeft diverse spirituele en sjamanistische opleidingen gehad en is gespecialiseeerd in de Da Silva methode, familieopstellingen, innerlijk kind helen, spirituele consultaties en hypnose. Maar liefst twee keer per maand komt Petr met een groep naar Bosnië, zomer en winter.

Nermin Alihodzic van Nino Kristali
Nermin creërde niet alleen wilde natuurhuisjes maar ook de prachtige spiraal waar we ons evenement houden en Nermin weet van alles over kristallen en orgonites. De mooie plek waar we logeren is van zijn familie.

Waarschijnlijk zullen meerdere internationale vrienden zich nog aansluiten.

Petr Sumito Mikulka

Nermin Alihodzic

Verblijf
Je verblijft middenin de natuur in een gedeelde 2-pk  (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed) met koelkast en waterkoker (neem thee en koffie mee), douche en toilet o.b.v. halfpension (Bosnisch ontbijt en diner).

Vegetarisch kan, maar veganistisch eten is niet mogelijk in Bosnië. Alles is organisch, het eten is zeer nutritief en heeft hoge voedingswaarden, maar men gebruikt voor alles dierlijke producten zoals ei, honing, kajmak (zure room), yoghurt, kaas etc.

De piramide van de Maan versterkt met name je vrouwelijke energie, je zachtheid, je gevoel voor schoonheid en je sensualiteit.
De piramide van de Zon versterkt met name je mannelijke energie, je daadkracht en actiegerichtheid.|
De Tumulus Vratnica met een Boviswaarde van ca. 50.000 activeert je energieveld en heeft een fijne zachte maar toch sterke frequentie.
Het is niet in woorden uit te drukken wat deze plek met je doet, je moet het ervaren!

Je voelt je beter. Je voelt je gezonder. Je ziet er beter uit. Je ervaart minder stress. Je zult je thuis voelen in de open harten van de Bosniërs.
Je kunt magische ervaringen krijgen zoals het zien van energie, kleuren, visioenen, schokken door je lichaam (activaties) en ik neem je mee naar de next level versie van jou.

 

 

Deze retraite heeft slechts plek voor vier personen en heeft een heel mooi prijsje. Boek daarom snel via de onderstaande link:
https://e-act.nl/cart/do/add?a=3069&p=71238

Vlucht boeken

Hoe eerder je je vlucht boekt, hoe beter natuurlijk, echter zorg dat je een flexibele optie neemt met annuleringsmogelijkheid, of omboekingsmogelijkheid mocht de reis onverhoopt niet het gewenste aantal deelnemers hebben.

Algemene voorwaarden voor deze reis

-Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van annuleringsverzekering voor deze retraite. Een reisverzekering is verplicht voor deelname aan deze reis.
– Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Een paspoort moet bij binnenkomst in Bosnië nog minimaal drie maanden geldig zijn, anders wordt er geen toegang verleend. Controleer dit goed voor vertrek!
– Wij bemiddelen enkel bij het landprogramma in Bosnië en kunnen geen zorg dragen voor de reis van- en naar Bosnië. Wij bieden daarom geen complete pakketreis aan.

-Men neemt deel aan deze retraite op eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen in het algemeen en/of het vervoer tijdens de reis.
Het zelf afsluiten van een reisverzekering stellen wij dan ook verplicht om deel te kunnen nemen aan de reis, zodat je altijd een beroep kunt doen op je reisverzekering.

Door je aanmelding komt er een overeenkomst tussen jou en ons tot stand. Je hebt het recht om je boeking zonder opgaaf van redenen kosteloos te annuleren binnen 5 kalenderdagen na de boekingsbevestiging, waarbij de dag van de boekingsbevestiging als eerste dag wordt beschouwd.
Na deze termijn van 5 kalenderdagen is de reisovereenkomst bindend.
Het recht op kosteloze annulering van boeking vervalt echter wanneer de boeking binnen 15 kalenderdagen voor de reisdatum plaatsvindt.

Leeftijd.
Alleen boekingen van personen van 18 jaar of ouder worden in behandeling genomen.

Minimum deelname.
Voor deze retraite geldt een minimum en maximum aantal deelnemers van vier personen. 

Betaling en betalingstermijn

Zonder vliegreis.
Bij aanmelding wordt het totale bedrag meteen voldaan omdat de retraite al in augustus plaatsvindt.

Annuleren van de reis

Annuleringskosten. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor je je reis wilt annuleren. Dit is mogelijk; echter hier zijn wel kosten aan verbonden.
Bij annulering wordt geen restitutie verleend van de kosten die je gemaakt hebt voor het vliegticket of de aanbetaling van 250 euro. Dit in verband met reeds gemaakte kosten zoals voor administratieve verwerking, reeds geboekte contracten met plaatselijke dienstverleners.
Verder brengen wij bij annulering de volgende kosten in rekening:
35 tot 30 dagen voor vertrek 15% van de reissom (minus de kosten van aanbetaling van 250 euro).
30 tot 15 dagen voor vertrek 30% van de reissom (minus kosten van aanbetaling van 250 euro).;
15-10 dagen voor vertrek, 50% van de reissom (minus kosten van de aanbetaling van 250 euro ).;
10 tot 5 dagen 75% van de reissom (minus kosten van de aanbetaling van 250 euro) en
vanaf 5 dagen tot en met de dag voor de vertrekdatum 90% van de reissom.
Annulering op de dag van vertrek: 100% van de reissom.

Annuleringsverzekering
Deelnemers wordt sterk aangeraden om zelf een annuleringsverzekering af te sljeiten. Een annuleringsverzekering biedt bijvoorbeeld uitkomst bij een eventueel gedwongen afzegging of voortijdige afbreking van de reis.

Plaatsvervanger.
Het is mogelijk om iemand anders dan jezelf deel te laten nemen aan de reis.
Dit kan tot een week (7 kalenderdagen) voor aanvang van de reis, mits het past in de samenstelling man/vrouw. i.v.m. gedeelde kamers.

Verlenging van je reis.
Indien je tijdens je reis je verblijf wilt verlengen,verkorten of veranderen zijn de kosten daarvan voor je eigen rekening. De transfer van of naar de luchthaven komt dan te vervallen. Te denken valt hierbij onder meer aan kosten voor vervoer, accommodatie, vliegtickets. Ook als je door omstandigheden je reis eerder dan verwacht moet afbreken, dien je zelf een nieje vliegticket te boeken en te betalen. Wij raden je daarom aan bij boeking een annuleringsverzekering te sluiten voor onverwachte omstandigheden waarvoor je je reis zou moeten afbreken.

Medicatie en ziektekosten

Bekijk van tevoren naar de dekking van je ziektekostenverzekering in het land van bestemming.
Neem je zorgverzekeringspapieren/pasje mee op reis. Voor Bosnië is het belangrijk een werelddekking te nemen, omdat dit geen EU-land is.
Wanneer je medicijnen meeneemt op reis, dan doet je er verstandig aan deze in de handbagage te vervoeren. Vraag aan je apotheek om een (gratis) medicijnenpaspoort en neem dit mee. Het kan ook zijn dat je een medische verklaring nodig hebt,

 

× Stuur een Whatsapp