Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Tantric Embodiment- met Nouty Bouchahda

juni 12 @ 19:30 - 21:30

€27,50

Deze avond is een introductie tot het pad van Tantra. Alles gaat vaak maar onder de noemer Tantra, maar wat betekent Tantra werkelijk?
Er is zoveel meer mogelijk in als het gaat om intimiteit. Tantra heeft mijn ogen geopend. Vaak weten we niet hoe het werkt en doen we maar wat maar intimiteit gaat om verbinding vanuit het hart.
De kleding blijft gewoon aan en er is geen fysiek of intiem contact met een ander.

Wil jij ook leren wat tantra voor jou kan doen en hoe het voelt om volledig in liefde te zijn met jezelf en over te stromen van sensualiteit?

In een setting komen we bij elkaar en laten we volop de vrouwelijke energie stromen om magie te creëren.
Want weet dat er altijd iets moois ontstaat als vrouwen bij elkaar komen, dat er een magie ontstaat die ruimte geeft voor expansie en om met andere ogen te kijken naar jezelf en naar jouw verlangens.

Daarom deze avond, vrouwen die bij elkaar komen. Inzichten, wensen en behoeftes worden gedeeld. Inspiratie om te kijken wat er voor jou nodig is, oefeningen en verbinden waarin we voorbijgaan aan wat we denken te weten. Vanuit deze expansie onderzoeken hoe het voor jou werkt als je je sensualiteit onderzoekt. Wat heb jij als vrouw nodig om je sensualiteit te laten groeien.

Een ruimte waar de mannelijke energie ook welkom is. Hoe zit het met jouw commitment, je afspraken nakomen en jezelf waardig vinden om de beloftes die je aan jezelf maakt na te komen. Als dit alles voor jou in balans is dan is het geen punt meer om in dualiteit te staan maar de energie van de kosmos geheel door je heen te laten stromen.

Wat kun je verwachten; meditaties en visualisaties, ademhalingen oefeningen, beweging en ontspanning.

Liefs Nouty

Over Nouty
Nouty verdiepte zich in de tantra leer en bodywork op Koh Phangan in Thailand en is daarnaast ook yoga- en meditatiedocente.

Bijdrage: € 27,50 inclusief thee en lekkers.
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
juni 12
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€27,50

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/