Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trancereis met Peter den Haring

7 November 2021 @ 14:00 - 17:00

€17,50

In maart 2015 gaf Peter den Haring de allereerste trancereis in Namasté Café en na meer dan vijftig trancereizen, geeft hij op 7 november a.s. de laatste.

Therapeut, astroloog, coach en schrijver Peter den Haring (1946) werkt met een (licht-)hypnotische techniek, die ons onderwijst in vorige levens en reïncarnatie, informatie oplevert uit andere levens, tijden en plaatsen en soms beelden uit het zg. collectieve onderbewustzijn. Wie daarvoor niet zo gevoelig is, helpt hij na afloop van het hypnosedeel toch op weg met helderziende waarnemingen uit de aura. Hij demonstreert tevens oefeningen voor het gronden en schoonmaken van je aura van niet-eigen energieën. Peter heeft in de afgelopen zeven jaar al meer dan zeventig volgeboekte trancereizen in Namasté Café gegeven. Iedere keer zijn de deelnemers weer beduusd, ontroerd en wijzer geworden door de waardevolle inzichten die zij deze avond hebben gekregen. 
Meer op www.peterdenharing.nl

Bijdrage: 17,50 per persoon (contant meenemen).
Opgeven met 06 nummer via info@namastecafe.nl (alleen opgeven indien je echt gecommiteerd bent, want er is slechts plek voor 10 deelnemers).
Annuleren tot 48 uur vantevoren.
Kijk voor onze algemene voorwaarden op: www.namastecafe.nl/cursussen

Details

Date:
7 November 2021
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
€17,50
Event Category:
Event Tags:

Venue

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
× Stuur een Whatsapp