Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spirituele reis Bosnië

september 3 @ 08:00 - september 7 @ 19:00

€735

Altijd op zoek naar de ‘Secret Spiritual Spots’ neem ik je mee voor onze tweede reis dit jaar naar de Vallei van de piramides in Bosnië. Nu met vroegboekkorting t/m 30 april!

Klik hier voor de reisbrochure:
https://namastecafe.nl/reisbrochure-the-travel-club-spirituele-reis-bosnie-september-2/
Klik hier voor een impressie:
https://www.youtube.com/watch?v=qy34VMMK68E

Bosnië is een relatief onbekend, maar schitterend land.
Heel groen, met bergen en meren, schitterende pittoreske oude stadjes en supervriendelijke mensen.
Ik neem je mee naar de Vallei van de piramides.
Een (nog) ‘Secret Spiritual Spot’.

Deze vijf piramides zijn pas in 2005 ontdekt. De ontdekking van deze piramides zet de geschiedenis op zijn kop. Dat zul je gaan ontdekken als je meegaat met deze reis.
Nu nog relatief rustig, maar dit zal snel voorbij zijn. Nu is de tijd om te gaan. Zodra je op deze plek aankomt, treed je een andere wereld binnen.

Word wakker met de opkomende zon over de schitterende Bosnische natuur.
Mediteer op de hoge energie van de piramide van de zon en in het ondergrondse tunnelstelsel met hoge frequentie. Er is bewezen dat je energie in je chakra’s hoger is na het bezoek van de tunnels. Mensen komen hier voor genezing. Zelf heb ik (Ira) ervaren dat mijn ogen vooruit zijn gegaan, geleidelijk aan, na het bezoeken van de tunnels.

‘The Gateway has closed. We are at a standstill. We have have to act as warriors to defend and conquer untile we can move again through the Stargate’.

Met deze bewoordingen in rune-tekens in een grote steen, werden de tunnels naar de piramides ca. 5000 jaar geleden dichtgegooid omdat het bewustzijn van de mensen omlaag ging. Nu het bewustzijn van de mens collectief weer omhoog gaat, worden er wereldwijd piramides en andere mysterieuze bouwwerken ontdekt en zo ook de tunnels naar de Bosnische piramides.

We gaan een dag op stap met de beste gids van Visoko.
We maken in Bosnië een dagexcursie naar de oude stadjes Mostar en Poĉitelj, zodat je ook wat van het land ziet. We maken wandelingen in de prachtige natuur. Maar dat niet alleen….

We gaan op innerlijke reis. De reis van de waarheid. De enige waarheid.
De reis van PROFOUND TRUTH. We gaan terug naar wie jij werkelijk bent. Terug naar jouw Godskracht. Jouw manifestatiekracht. Jouw Scheppende kracht.
We genieten van het mooie, onbekende, maar oh zo gastvrije Bosnië. Het wordt onvergetelijk!

We mediteren in de ochtend. We dompelen ons onder in de schone, zuivere en hoge energie van deze krachtplek. Je werkt met mij aan jezelf. En.. er is een geweldig programma! Op een plek met een hoge, verfijnde energie, weg uit jouw alledaagse omgeving, krijg jij nieuwe inspiratie. Hier kun je even afstand doen van je leven in Nederland. Als je leert om meer te leven in je droom, dan in je werkelijkheid, dan wordt je droom je werkelijkheid. Hoe zou het voelen om met een diep gevoel van waarheid weer terug te keren naar Nederland?

Wat gaan we doen?
❤ We beklimmen de piramide van de Zon, de grootste piramide op aarde.
❤ We mediteren in de tunnels, met verfijnde energie en Schumann- resonantie (activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam).
❤ Meditatie op krachtplekken.
❤ Workshops om te leren in je Godskracht te komen.
❤ Workshop over ‘De Wet’.
❤ Manifesteren a la Ira.
❤ Zonsondergangswandeling.
❤ Dagtocht in de omgeving naar de bijzondere krachtplekken.
❤ Uitstapje naar het mooie Mostar, een levend schilderij en het pittoreske historische Poĉitelj.

Handig
Ira is jouw persoonlijke reisbegeleider, coach en workshopgever. Zij was 18 jaar een reisprofessional en is zeer bereisd op de Balkan en dus ook in Bosnië. Zij spreekt redelijk goed de Bosnische taal, wat heel erg handig is omdat niet iedereen in Bosnië Duits of Engels spreekt. Zij is al meerdere keren in Visoko geweest en kent de Bosnische cultuur, de historie, de mensen en mooie plekjes!

Er is plek voor maximaal 7 mensen. Je verblijft in ruime kamers o.b.v. 2 personen. Deze reis is niet mogelijk voor vegans, dit is nog niet geïntegreerd in Bosnië. Vegetarisch kan wel. Het is belangrijk dat je goed ter been bent.
Bel me voor al je vragen op 070-3698766

Gegevens

Begin:
september 3 @ 08:00
Einde:
september 7 @ 19:00
Kosten:
€735
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Visoko
Bosnia and Herzegovina
Namasté Café