Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sjamanistische Despacho Ceremonie met Ron Jansen

15 januari 2019 @ 19:30 - 21:30

€20

We luiden het jaar goed in met een bijzonder krachtig sjamanistisch ritueel: de Despacho ceremonie. Een ritueel om je wensen en verlangens te verankeren. Laat je hart spreken.
Dit oeroude helende offer ceremonie van de Inca’s helpt je om wensen te manifesteren. Er zijn verschillende soorten Despacho’s, maar wij doen een Despacho voor het nieuwe jaar. Een Despacho is een geschenk aan het Universum en Moeder Aarde uit dankbaarheid voor alles wat we ontvangn in het leven. Met de Despacho geef je dus iets terug door dankbaar te zijn. Wanneer je dit doet via de Despacho ontvang je veel meer dan je gegeven hebt. Door de Despacho kom je meer in harmonie met het Universum en de Aarde en verbindt je je met de archetypische organiserende principes van het Universum. Let op de synchroniciteit (schijnbare toevalligheden) in de periode na de ceremonie.

De despacho bestaat uit een symbool dat we creëren op een stuk papier met behulp van rozenbladeren. Op dit symbool, bijvoorbeeld een hartvorm komen kleurrijke etenswaren en bloemen die alle een eigen betekenis hebben en symbool staat voor dankbaarheid en intentie.

Als alle offers in het Despacho zijn geplaatst reinigt Ron je aura met het despacho om de zware energie te verwijderen. Vervolgens verbranden  we de despacho in de tuin of geven we het mee aan water.
Tijdens de ceremonie mag iedereen zijn of haar wensen en gebeden meegeven.

Neem een aantal dagen voorafgaand aan de Despacho de tijd om je wensen te formuleren. Wat zou je in het nieuwe jaar 2019 willen?
Neem je wens mee op een papiertje en neem iets mee dat symbool staat voor jouw intentie: een bloem, een takje, een veer, zaden, noten of een klein persoonlijk offertje dat milieuvriendelijk is.

Bijdrage: € 17,50 euro p.p. inclusief thee en lekkers
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
15 januari 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,