Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Path of the Mystic- retraite in Bosnië en Herzegovina

September 3 @ 19:00 - September 10 @ 10:00

€999

Path of the Mystic- Retraite in Bosnië en Herzegovina

Tijdens deze intensieve bijna ‘privé -retraite in Bosnié en Herzegovina zullen we de energie van mystieke plekken gaan verkennen en mediteren we op deze plekken, terwijl we omringd zijn door de elementen.

Wat mag je verwachten?

We beginnen in de vallei van de Bosnische piramides en dalen lichtjes af in moeder Aarde in het prehistorisch ondergronds tunnellabyrint Ravne.
De geur van aarde, het duister in dit tunnel labyrint en het hoge zuurstofgehalte, maken dat je je al snel relaxed voelt en diep gaat ademen. Je energielichaam expandeert.

We bezoeken de top van de piramide van de Zon en de bijzondere Tumulus Vratnica en nemen de hoge frequentie hier in ons op, waarbij we ons energieveld verder activeren.
Je zult ervaren wat de energie van piramides met je doet.

We lopen over bij zonsondergang over kristallen spiralen en voelen de mysterieuze transformerende en inzichtgevende kracht hiervan.

Bovenal kijken we tijdens deze retraite naar de volgende vraag:
‘Waar ben jij onvervuld in jouw leven?’

Omdat dit voor iedere deelnemer anders kan zijn (liefde, financiën, werk, gezondheid) en ik met een ieder persoonlijk werk op dit vlak is er tijdens deze retraite slechts plek voor drie personen.

Wie ben ik?

Ira Nagel (1971)
Breng spiritualiteit, India, Bosnië, reizen, ascensieleer, heel veel kleur en pionieren samen en je hebt Ira. Ira was zeven jaar lang eigenaresse van het spirituele Namasté Café in Den Haag waar zij diverse sessie en therapiëen aanbood en ook spirituele retraites organiseerde in India en Bosnië.
Zij is in een verhuisproces naar Bosnië om er te gaan wonen en kent de omgeving goed.

Af en toe sluiten we aan bij de groep van Petr:

Petr Sumito Mikuka van Bosnasesumitem.cz
Petr heeft diverse spirituele en sjamanistische opleidingen gehad en is gespecialiseeerd in de Da Silva methode, familieopstellingen, innerlijk kind helen, spirituele consultaties en hypnose. Maar liefst twee keer per maand komt Petr met een groep naar Bosnië, zomer en winter. We sluiten hier en daar bij de groep van Petr aan die er ook op hetzelfde moment is.  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en wie weet wie je nog allemaal ontmoet:-)

Petr Sumito Mikulka

Verblijf
Je verblijft middenin de natuur in een gedeelde 2/3-pk  (een tweepersoonsbed een eenpersoonsbed met uitschuifbed of bedbank) met koelkast en waterkoker (neem thee en koffie mee), douche en toilet o.b.v. halfpension (Bosnisch ontbijt en diner). In Herzegovina slapen we in een ruim appartement vlakbij de Kravice watervallen.

Vegetarisch kan, maar veganistisch eten is niet mogelijk in Bosnië. Alles is organisch, het eten is zeer nutritief en heeft hoge voedingswaarden, maar men gebruikt voor alles dierlijke producten zoals ei, honing, kajmak (zure room), yoghurt, kaas etc.

We kijken hoe de synchroniciteit zoals tekens en signalen zich laten zien deze reis.
Bovenal is deze reis een initiatie in(zelf)liefde. Liefde voor jezelf, liefde en respect voor moeder Aarde, liefde en respect voor een prachtig land met haar volk.
We werken met rituelen invocaties en zielshelende technieken.
We hebben één prioriteit en dat is het bewaken én verhogen van onze spirituele vibratie.
Toepassing daarvan, ook na deze reis, zal de deur naar succes openen op elk gebied in jouw leven. Met elke stap tijdens deze reis, zet je een spirituele stap vooruit op jouw pad van creatie.
We laten de tijdlijnen van slachtofferschap en tekortdenken achter ons.

We gaan per auto van Bosnië verder naar Herzegovina, waar je je onderdompelt in het paradijs.
We baden in kristalheldere watervallen, kreken en rivieren en komen op plekken met een zeer schone en stromende energie.  Dit evenaart bijna de frequentie van vloeibaar licht.

Tijdens deze retraite slaap je op een ruime gedeelde 2-3/persoonskamer in de natuur.
In Herzegovina logeren we in een appartement vlakbij de bekende Kravice watervallen.
Op zaterdag 10 september gaan we vanuit Hercegovina direct naar de luchthaven van Sarajevo of je kunt zelfstandig nog verlengen en mee terugrijden naar Sarajevo luchthaven of Visoko.

Mijn Tjechische geliefde is er ook met een groep en we zullen hier en daar bij elkaar aansluiten en op andere momenten weer ons eigen pad vervolgen.

Inbegrepen tijdens deze retraite is:

-Transfer van/naar de luchthaven Sarajevo of ik haal je af bij de bus indien je met de bus komt.
-Verblijf op gedeelde 2/3 persoonskamer en appartement (3 nachten Visoko, 4 nachten Hercegovina)
-ontbijt en avondeten (vegan niet mogelijk, vegetarisch kan wel)
-vervoer
-evt. gidsen
-programma zoals beschreven. De retraite kun je zien als één grote workshop.

 

Niet inbegrepen tijdens deze  retraite:
-vervoer van en naar Bosnië (vlucht kan je boeken per www.wizzair.com aankomst 3.09 en vertrek 10.09, alleen hou er rekening mee dat gezien de chaos tegenwoordig op de luchthavens vluchttijden kunnen wijzigen of vluchten geannuleerd kunnen worden. Op zaterdag is echter de vlucht altijd vrij druk en is de kans minder groot dat dit gebeurt.
Je kunt ook per bus per www.semitours.be : even bellen met de Belgische dame. Als je met de bus komt, hou er dan rekening mee dat je op donderdagnamiddag vertrekt en vrijdagavond 2 september hier aankomt en dan op dinsdag weer terugreist naar Nederland, anders red je het niet. Dan boek je één nacht vantevoren en 3 nachtjes achteraf een accommodatie in Visoko (ik kan je hierbij helpen).
Ook met de auto komen en met elkaar carpoolen kan een optie zijn.

-lunch, drankjes op terrasjes en tussendoortjes
-uitgaven van persoonlijke aard zoals souvenirs
-reisverzekering (het afsluiten van een (doorlopende) reisverzekering is verplicht).

Programma:

3 september: aankomst en installeren in de accommodatie
4 september-5 september: bezoek ondergronds tunnellabyrint, Tumulus Vratnica en Piramide van de Zon, wandelen over spiralen, meditaties, soul-healing, invocaties en activaties.
6-9 september: het paradijs: baden in watervallen, bronnen, rivieren, mystiek Daorson, heilige plek Blagaj Tekija en  Pocitelj.
Deze investering in jouzelf is 999,-  en de reis gaat door bij tenminste twee personen.
Een prachtige reis voor een mooie prijs.

Betaling: 499,- via vooruitbetaling (betaalverzoek) direct te voldoen om je plek te verzekeren en 500 euro contant in euro’s ter plaatse op de dag van aankomst, omdat ik kosten ter plaatse contant moet voldoen.  Indien gewenst kun je een factuur ontvangen (van mijn Bosnische BV), zodat je deze investering in jezelf misschien als kosten voor je onderneming kan doorvoeren.
Opgeven: via info@namastecafe.nl
Je deelname is definitief wanneer de aanbetaling van 499 euro bij mij binnen is. Er geldt een wie het eerst komt… policy.

Annuleringsvoorwaarden: 50% indien je onverhoopt toch niet meegaat of kunt gaan.
Minimum aantal deelnemers: twee.
Maximum aantal deelnemers: drie.

 

 

 

 

 in  Algemene voorwaarden voor deze reis
– Daar deze reis al binnen zes weken voor vertrek is kan annuleren alleen met annuleringskosten van 50%.
Er zijn omstandigheden waarbij je dit kunt verhalen op de annuleringsverzekering.

-Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van annuleringsverzekering voor deze retraite. Een reisverzekering is verplicht voor deelname aan deze reis.
– Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Een paspoort moet bij binnenkomst in Bosnië nog minimaal drie maanden geldig zijn, anders wordt er geen toegang verleend. Controleer dit goed voor vertrek!
– Ik bemiddel enkel bij het landprogramma in Bosnië en kunnen geen zorg dragen voor de reis van- en naar Bosnië. Wij bieden daarom geen complete pakketreis aan.

-Men neemt deel aan deze retraite op eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen in het algemeen en/of het vervoer tijdens de reis.
Het zelf afsluiten van een reisverzekering stellen wij dan ook verplicht om deel te kunnen nemen aan de reis, zodat je altijd een beroep kunt doen op je reisverzekering.

Door je aanmelding komt er een overeenkomst tussen jou en ons tot stand. Je hebt het recht om je boeking zonder opgaaf van redenen kosteloos te annuleren binnen 5 kalenderdagen na de boekingsbevestiging, waarbij de dag van de boekingsbevestiging als eerste dag wordt beschouwd.
Na deze termijn van 5 kalenderdagen is de reisovereenkomst bindend.
Het recht op kosteloze annulering van boeking vervalt echter wanneer de boeking binnen 15 kalenderdagen voor de reisdatum plaatsvindt. De andere 50% betaal je ter plaatse contant in euro’s omdat ik veel kosten ter plaatse moet voldoen.

Leeftijd.
Alleen boekingen van personen van 18 jaar of ouder worden in behandeling genomen.

Minimum deelname.
Voor deze retraite geldt een minimum en maximum aantal deelnemers van twee personen. 

Betaling en betalingstermijn

Zonder vliegreis.
Bij aanmelding wordt 50% meteen voldaan omdat de retraite al in september plaatsvindt. 50% wordt contant ter plaatse betaald op de dag van aankomst.

Annuleren van de reis

Annuleringskosten. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor je je reis wilt annuleren. Dit is mogelijk; echter hier zijn wel kosten aan verbonden.
Bij annulering wordt geen restitutie verleend van de kosten die je gemaakt hebt voor het vliegticket of de aanbetaling van 499 euro. Dit in verband met reeds gemaakte kosten zoals voor administratieve verwerking, reeds geboekte contracten met plaatselijke dienstverleners.
Verder brengen wij bij annulering de volgende kosten in rekening:
50% van de reissom.

Annuleringsverzekering
Deelnemers wordt sterk aangeraden om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering biedt bijvoorbeeld uitkomst bij een eventueel gedwongen afzegging of voortijdige afbreking van de reis.

Plaatsvervanger.
Het is mogelijk om iemand anders dan jezelf deel te laten nemen aan de reis.
Dit kan tot de laatste dag voor aanvang van de reis, mits het past in de samenstelling man/vrouw. i.v.m. gedeelde kamers.

Verlenging van je reis.
Indien je tijdens je reis je verblijf wilt verlengen,verkorten of veranderen zijn de kosten daarvan voor je eigen rekening. De transfer van of naar de luchthaven komt dan te vervallen. Te denken valt hierbij onder meer aan kosten voor vervoer, accommodatie, vliegtickets. Ook als je door omstandigheden je reis eerder dan verwacht moet afbreken, dien je zelf een nieuw vliegticket te boeken en te betalen. Wij raden je daarom aan bij boeking een annuleringsverzekering te sluiten voor onverwachte omstandigheden waarvoor je je reis zou moeten afbreken.

Medicatie en ziektekosten

Bekijk van tevoren naar de dekking van je ziektekostenverzekering in het land van bestemming.
Neem je zorgverzekeringspapieren/pasje mee op reis. Bosnië valt onder Europa en je zorgverzekering dekt ook de kosten hier (soms moet je dit wel voorschieten).
Wanneer je medicijnen meeneemt op reis, dan doet je er verstandig aan deze in de handbagage te vervoeren. Vraag aan je apotheek om een (gratis) medicijnenpaspoort en neem dit mee. Het kan ook zijn dat je een medische verklaring nodig hebt,

 

Details

Start:
September 3 @ 19:00
End:
September 10 @ 10:00
Cost:
€999
Event Categories:
, ,

Venue

Bosnië en Herzegovina
Bosnia and Herzegovina + Google Map

Organizer

Namasté Café
× Stuur een Whatsapp