Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindblowing lezing: Ancient Mysteries & Energies- door Ard Pisa

14 januari 2020 @ 19:30 - 22:00

€17,50

LEZING: Ancient Mysteries & Energies
Datum: Dinsdag 14 januari om 19.30 uur bij Namasté Café, Prins Hendrikplein 18, Den Haag
Reserveren via e-mail: info@namastecafe.nl

Over de hele wereld zijn er mysterieuze bouwwerken zoals piramides, tempels, stenen cirkels, reuzen graven, dolmen, beelden en andere structuren waarvan niemand (zeker) weet hoe ze zijn gebouwd en/of wie het hebben en/of waarvoor ze zijn gebouwd en/of in welke periode ze zijn gebouwd.

Er worden steeds meer Ancient Mysteries (Megalithische bouwwerken) ontdekt. Het woord Megalithisch betekent trouwens ‘grote steen’. De grote vraag is of we het lef hebben om met een open mind en het betreden van nieuwe onderzoek dimensies deze raadsels gaan ontsluieren? Dit is noodzakelijk want anders gaan we voorlopig geen antwoorden vinden en blijven de mysteries bestaan van die duizenden zeer oude megalithische bouwwerken die op overal op Aarde aanwezig zijn. Eén ding weten we zeker over de Egyptische piramides: er is nog nooit een mummie gevonden in een piramide, net zoals dat er nooit een skelet of noemenswaardige botten zijn gevonden in de Nederlandse hunebedden. Hoogste tijd voor nieuwe inzichten!

Al gehoord over de recent ontdekte Bosnische piramides? In Bosnië of all places, is de grootste en oudste piramide tot nu toe ontdekt (32.000 BC en 220 meter hoog). Een holistische onderzoeker is sinds de ontdekking in 2005 de piramide(s) aldaar aan het onderzoeken. Hij doet de hele wetenschappelijke wereld versteld staan met zijn wetenschappelijke bevindingen die tot stand zijn gekomen vanuit een nieuw interdisciplinaire aanpak waarbij de energetische invalshoek een belangrijke pijler is geworden. 100 wetenschappers bevestigen nu het bestaan van deze piramides en waarvoor het is gebouwd. Mind blowing!

Ook bijzonder zijn al die ‘Ancient’ ontdekte structuren in Turkije en op het Italiaanse eiland Sardinië. Tijdens de lezing vertel ik ook mijn eigen ervaringsverhalen van zowel Sardinië als Bosnië. Sardinië mag met recht, Ancient Sardinië worden genoemd omdat er maar liefst meer dan 7.000 prehistorische structuren zijn te vinden. Tevens zijn er zoveel goed gedocumenteerde onderzoeken over verschillende mythes dat we die niet langer kunnen en mogen negeren.

Het is de hoogste tijd voor nieuwe onderzoeksmethoden, eerlijke informatie, delen van keiharde feiten en nieuwe inzichten tot onze geschiedenis. “Niets is wat het lijkt dat het is”! Het lijkt erop dat er steeds meer Ancient Mysteries geopenbaard en ontsluierd willen worden. Van over de hele wereld komen meldingen, verhalen, foto’s, video’s en ander bewijsmateriaal dat allemaal niet te verklaren is vanuit onze aangeleerde geschiedenis.

Ard Pisa

Gegevens

Datum:
14 januari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL