Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Manifesteren zonder personeel met Ira en Chris

14 november 2018 @ 19:00 - 22:00

€30

Van idee tot concrete propositie!! Met de auteur van de bestseller “Marketing zonder personeel”

In deze masterclass leert Ira je hoe je jouw ideeën moeiteloos gaat manifesteren. Alleen de juiste mindset bepaalt de weg naar succes. Waar zit jouw denken jou nog in de weg? Hoe buig je dit om? Hoe ben jij geprogrammeerd? Succes wordt bepaald door twee factoren: Leren en toepassen.

Chris zal vervolgens de tools aanreiken die jou in staat stellen om jezelf, jouw dienst, of jouw product, concreet in de wereld te zetten. Met de methodes die hij in zijn boek, “Marketing zonder personeel” beschrijft.
Vragen als “Hoe laat ik mijn talent het best tot uiting komen?” en “Hoe bereik ik mijn doelgroep met Social Media?” worden beantwoord.

Deze masterclass is geschikt voor (toekomstige) ondernemers. Heb jij een idee maar nog geen idee hoe je dit omzet in iets concreets? Dan is deze masterclass voor jou!
Bijdrage: € 30 p.p. inclusief thee en lekkers.
Opgeven via: info@namastecafe.nl met naam, e-mail adres en 06 nummer.

Chris den Daas is ondernemer, marketingdeskundige en publicist en auteur van het boek ‘Marketing zonder personeel’ dat recentelijk is verschenen en inmiddels alweer aan de tweede druk toe is. Chris heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft bedrijven op het gebied van marketing en IT opgericht en geleid.

Ira Nagel is eigenaresse van Namasté Café en is helemaal thuis in de Wet van Aantrekkingskracht en de werking van onze geest.

Voor de deelnemers van deze Masterclass geldt een speciaal aanbod als je het boek “Marketing zonder personeel” aanschaft. Kijk voor meer info over het boek op www.quist.nl

Deze workshop is ook via Facebook Livestream te volgen: https://namastecafe.nl/product/masterclass-via-facebook-livestream/

Gegevens

Datum:
14 november 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€30
Namasté Café