Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Reconnective Healing door Dr. Eric Pearl en Jillian Fleer-reservelijst

21 april 2018 @ 19:00 - 20:00

De lezing is volgeboekt, je kunt je op de reservelijst laten plaatsen.

Internationaal bekend healers Dr. Eric Pearl en Jillian Fleer geven deze avond in Namasté Café een korte lezing over Reconnective Healing en hoe dit nieuw en anders is dan energie-healing.
Ze vertellen je hoe eenvoudig healing eigenlijk is. Ook wordt er meer verteld over de trainingen en seminars die zij geven waarbij je Reconnective Healing kunt leren. Mocht je na de lezing interesse hebben om hier iets mee te doen, dan kun je je voor de diverse trainingen in het land opgeven.

Als chiropractor had Dr. Eric Pearl al twaalf jaar een zeer succesvolle praktijk toen op een dag na een serie gebeurtenissen in 1993 meerdere van zijn patiënten zeiden dat ze zijn handen voelden voordat hij hen aanraakte. Zijn patiënten maakten daarna vaak melding van wonderbaarlijke genezingen en andere bijzondere ervaringen.

Dr. Pearl had in eerste instantie geen idee hoe dat mogelijk was en wist niet wat er met hem gebeurde. Na een lange zoektocht langs alle facetten van healing kwam hij er achter dat er een nieuw spectrum van frequenties beschikbaar is dat ons helpt te helen en evolueren. Dit noemde hij het Reconnective healing spectrum, te gebruiken voor Reconnective healing en The Reconnection.

Reconnective Healing wordt onderzocht door wetenschappers over de hele wereld met verbluffende resultaten. Sporters presteren significant beter na interactie met de frequenties. De emissie van bio-fotonen uit onze lichaamscellen neemt toe, onze hersengolven veranderen, én het beïnvloedt ons DNA.

Er is beperkt plek voor deze avond, dus geef je alleen op bij oprechte interesse via info@namastecafe.nl met je 06 nummer.
De avond is geheel gratis, m.u.v. consumpties, die zijn te bestellen aan de bar (eigen consumpties niet toegestaan).

Gegevens

Datum:
21 april 2018
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/938572296314057

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Maps

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/