Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing: Derde, vierde en vijfde dimensie- door Ira

april 24 @ 19:30 - 21:30

€15

Je hoort het misschien al een tijdje om je heen. De derde, vierde en vijfde dimensie. Het Waterman tijdperk. Maar wat is het nu precies? Hoe weet je of je in de derde, vierde of vijfde dimensie leeft?
Wat is het verschil ertussen? Hoe kun je leren om vanuit een hogere dimensie te leven? Wat brengt het? Hoe bewegen we tussen de derde, vierde en vijfde dimensie?

Onze wereld is driedimensionaal. We kennen lengte, hoogte, breedte. We zijn tijd- en afstandgebonden. We ervaren afgescheidenheid als een ander niet bij ons is.
De vierde dimensie is enkel een verhoogd bewustzijnsniveau, waarin we meer ontwaken en meer leren vanuit het hart te leven. We beginnen open te staan voor nieuwe denkwijzen en kunnen vaak niet meer begrijpen dat we vanuit een derde dimensie dachten.
In de vijfde dimensie gaan we meer in lijn met onze ziel en ons zielsplan leven en kijken we hoe we de mensheid kunnen dienen. We leven niet meer in angst en in beperking, maar we zien meer en meer mogelijkheden en leven meer vanuit een overvloedsbewustzijn. We zien onszelf niet meer als een individu, maar zien en voelen meer eenheid met anderen, eenheid met de kosmos/ met God.
We voelen verbondenheid, zelfs als iemand niet fysiek bij ons is.
We oordelen minder snel.
Maar zelfs als we veel vanuit een vijfde dimensie leven, kunnen we toch nog wel eens terugvallen in de derde. Hoe leer je dit te herkennen?

Daar gaat deze lezing over. In gewone Jip en Janneke taal, niet in spiriwiri taal. Zodat het voor iedereen begrijpelijk is en je er ook iets mee kan.

Opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage: 15,00 euro p.p. inclusief thee en lekkers

Kun je er niet bij zijn? Schaf de lezing dan aan via Facebook Livestream en kijk ‘live’ vanuit jouw huiskamer mee vanuit een besloten Facebook-groep, waar je na betaling tijdelijk toegang tot krijgt als je een lidmaatschapsverzoek indient. Je hebt 72 uur de tijd om de lezing te bekijken via de Livestream:
https://namastecafe.nl/product/lezing-derde-vierde-en-vijfde-dimensie-via-facebook-livestream/

Gegevens

Datum:
april 24
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Maps

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/