Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leiderschap: Emoties als motor voor verandering- door Pam Leenheers

april 1 @ 19:30 - 21:30

€25

Hanteren – Leren – Inspireren

Teamcoach, personal coach en spiritual healer Pam Leenheers werkt al 15 jaar met grote klanten aan teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Een van de instrumenten die ze daarvoor gebruikt is de Emotionele Intelligentie.

Emoties horen bij het leven. Iedereen heeft ze, net zoals een lichaam. Toch zijn ze voor iedereen uniek, omdat je er op jouw eigen manier mee omgaat. Emoties zijn ook belangrijke signalen die je wijzen in de richting van het leren. Bovendien zijn emoties belangrijke motoren voor verandering.

Op deze avond gaan we eerst in op het herkennen van emoties en ze leren hanteren. Je zicht op het doel wordt beperkt als de emoties te hoog oplopen. Geen tijd om beslissingen te nemen, maar om `Eerste Hulp Bij Emoties’ (EHBE) toe te passen. Je wordt de baas over je eigen emoties, in plaats van dat je emoties bepalen hoe jij reageert.

Vervolgens gaan we in op de signalen die emoties zijn. Wat betekenen de emoties, wat kan ik dan leren? Je leert je emoties te gebruiken om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Tenslotte gaan we kijken hoe emoties ingezet kunnen worden bij het veranderen. Waarom kun je inspireren met emoties, hoe werkt dat en hoe doe je dat? Hoe zet je  emoties in voor leiderschap?

We gaan actief aan de slag met elkaar, maar we gaan ook (via geleide meditatie) naar binnen om onze eigen antwoorden uit het onderbewuste op te halen.

Kosten: €25,-
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
april 1
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Namasté Café