Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klankschaal concert met Manon en Jolanta- komt nieuwe datum

april 19 @ 20:00 - 21:00

€15

Deze avond is er weer een klankschaal concert gepland. Elke keer is een groot succes en Manon Zohlandt en Jolanta Bieniek komen opnieuw deze avond verzorgen.
Een mooie, ontspannen woensdagavond vol zachte en helende klanken om het hart te openen ♥
Liggend op een matje zal je in deze avond, onder liefdevolle begeleiding van Jolanta Bieniek van Atelier el Corazón en Manon Zohlandt van Maan.yoga, je hart openen en helen doormiddel van zachte en helende klanken, gericht op het Hartchakra.
Het hartchakra is gelegen in de borst, het reguleert liefde en eenheid en staat voor acceptatie van jezelf en hoe je bent.

Alle klanken zijn trillingen. De trilling kan een innerlijk akkoord aanraken, je opbeuren, of tot tranen brengen. Klank heeft een grote invloed op ons gevoelslichaam, ons hartsbewustzijn, waar openheid, moed, lichte, stilte en vrijheid heerst. Er zijn drums, koshi chimes en klankschalen.

Een mens hoort klank niet alleen door zijn oren, hij hoort de klank door elke porie van zijn lichaam. Klank doordringt het hele lichaam. Klank is de verbinder tussen verstand en de ziel en brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.

Na afloop is er thee en lekkers en kun je nog even nagenieten.

Bijdrage: 15 euro per persoon (contant meenemen)
Opgeven via info@namastecafe.nl

 

Gegevens

Datum:
april 19
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Namasté Café