Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Akasha Kronieken meditatie

mei 23 @ 19:30 - 21:00

€015

De Akasha Kronieken… je hebt er misschien wel eens van gehoord. Maar wat is het eigenlijk? De Akasha Kronieken zijn Goddelijke kosmische archieven, als het ware als een grote bibliotheek, de bibliotheek van alle zielen, waar alle informatie omtrent jouw vorige levens, huidige leven en toekomstige levens zijn opgeslagen. De Akasha Kronieken zijn niet een fysieke plek, maar een kosmische energetische plek. Met concentratie kun je hier je eigen zielenboek lezen.

Tijdens deze avond geef ik je eerst wat meer uitleg over wat de Akasha Kronieken precies inhouden. Daarna gaan we ons door middel van een fijne en mooie meditatie verbinden met de Akasha Kronieken en lezen in ons eigen zielenboek. Het geeft je belangrijke inzichten voor dit leven. Daarna praten we nog even na en kun je je ervaring delen als je dat wilt en laat ik mijn gevoel er nog even over schijnen indien er e.e.a. onduidelijk voor je is.
Natuurlijk krijg je de meditatie op audio mee, zodat je dit zelf thuis kunt blijven beoefenen. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt.

Iets nieuws en interessants!
Opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage inclusief audio, thee, lekkers € 15

Gegevens

Datum:
mei 23
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€015
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
Namasté Café