High Tea (High Chai)

Op zoek naar een speciale Tea for Two, een vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest? Dat kan bij Namasté Café in Den Haag! 
Op dit moment zijn er geen high-teas mogelijk door de Covid-maatregelen. Het is nog maar de vraag of het dit jaar door kan gaan, aangezien we geen personeel meer in dienst hebben in deze onzekere tijden.

SPIRITUELE HIGH CHAI MET HANDLEZING
Tot een maximum van 2 personen (tijdelijke maatregelen) kom je gezellig voor een spirituele high tea (high chai). Je begint met een kopje chai en krijgt daarna iedere keer een pot Ayurvedische thee met kleine glaasjes, zodat je iedere keer een andere thee kunt proberen.

Natuurlijk mogen heerlijke zoete en hartige hapjes zoals mini-sandwiches fruit, chocolaatjes en cakes niet ontbreken. Om de beurt ontvang je een handlezing.
Met een handlezing krijg je leuke inzichten in jezelf en heb je nog iets om over na te praten met je vriendin. Je kunt de handlezing opnemen met je telefoon.

De kosten voor de spirituele high chai zijn 42,50 euro per persoon. 
Svp tijdig vantevoren reserveren (mits plek) per telefoon 070-3698766 of
e-mail: info@namastecafe.nl. De high tea is niet online te reserveren. Annuleren tot uiterlijk 24 uur vantevoren i.v.m. de inkopen.

 

.

 

× Stuur een Whatsapp