High Tea (High Chai)

Op zoek naar een speciale Tea for Two, een vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest? Dat kan bij Namasté Café in Den Haag! 
Op dit moment zijn er geen high-teas mogelijk door de Covid-maatregelen.

SPIRITUELE HIGH CHAI MET HANDLEZING
Tot een maximum van 2 personen (tijdelijke maatregelen) kom je gezellig voor een spirituele high tea (high chai). Je begint met een kopje chai en krijgt daarna iedere keer een pot Ayurvedische thee met kleine glaasjes, zodat je iedere keer een andere thee kunt proberen.

Natuurlijk mogen heerlijke zoete en hartige hapjes zoals mini-sandwiches (zalm, humus en oude kaas/mangochutney), fruit, chocolaatjes en cakes niet ontbreken. Om de beurt ontvang je een handlezing.
Met een handlezing krijg je leuke inzichten in jezelf en heb je nog iets om over na te praten met je vriendin. Je kunt de handlezing opnemen met je telefoon.

De kosten voor de spirituele high chai zijn 42,50 euro per persoon. 
Svp tijdig vantevoren reserveren (mits plek) per telefoon 070-3698766 of
e-mail: info@namastecafe.nl. De high tea is niet online te reserveren. Annuleren tot uiterlijk 24 uur vantevoren i.v.m. de inkopen.

HIGH CHAI ZONDER HANDLEZING

De high chai is ook los, zonder handlezing, te boeken (je geniet dan van alleen de zoete en hartige lekkernijen, kopje chai en onbeperkt ayurvedische thee naar keuze, gedurende twee uur).
Dit kan op vrijdag of zaterdagmiddag (met reservering).
De kosten zijn 17,50 euro per persoon.

.