High Tea (High Chai)

Op zoek naar een speciale Tea for Two, een vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest? Dat kan bij Namasté Café in Den Haag! 
Elke vrijdag & zaterdag is een spirituele high chai mogelijk.

SPIRITUELE HIGH CHAI MET HANDLEZING
Tot een maximum van 6 personen kom je gezellig voor een spirituele high tea (high chai). Je begint met een kopje chai en krijgt daarna iedere keer een pot Ayurvedische thee met kleine glaasjes, zodat je iedere keer een andere thee kunt proberen.

Natuurlijk mogen heerlijke zoete en hartige hapjes zoals mini-sandwiches (zalm, humus en oude kaas/mangochutney), fruit, chocolaatjes en cakes niet ontbreken. Om de beurt ontvang je een handlezing terwijl de rest lekker relaxt en bijkletst.
Met een handlezing krijg je leuke inzichten in jezelf en heb je nog iets om over na te praten met je vriendinnen!

De kosten voor de spirituele high chai zijn 42,50 euro per persoon. 
Svp uiterlijk 3 dagen vantevoren reserveren (mits plek) per telefoon 070-3698766 of e-mail: info@namastecafe.nl. De high tea is niet online te reserveren. Bij meer dan twee personen is een aanbetaling van 25% vereist. Bij annuleringen binnen 24 uur volgt er geen restitutie van de aanbetaling i.v.m. gedane inkopen.

HIGH CHAI ZONDER HANDLEZING

De high chai is ook los, zonder handlezing, te boeken (je geniet dan van alleen de zoete en hartige lekkernijen, kopje chai en onbeperkt ayurvedische thee naar keuze, gedurende twee uur).
Dit kan op vrijdag of zaterdagmiddag (met reservering).
De kosten zijn 17,50 euro per persoon.

Onder normale omstandigheden zijn wij geopend voor inloop op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van  12-17 uur.

Je kunt bij ons in alle rust genieten van koffie, ayurvedische thee, goldenmilk of chai-thee en genieten van uitzicht op het fraaie Prins Hendrikplein of een lekker boek lezen.

Namasté Café