Massage

Massage for the Soul

Op zoek naar massage in Den Haag? In Namasté Café kun je natuurlijk terecht voor hemelse massage & healing! Massage of healing kan op een groot aantal dagen overdag en ’s avonds en in het weekend alleen overdag. Wij werken op afspraak.  Spontaan binnenlopen lukt vrijwel niet meer i.v.m. het grote aantal afspraken, maar je kunt altijd even bellen of we lastminute nog een plekje hebben. Let op: massage is een onderdeel van Namasté Café en we hebben doorgaans één masseuse. Op enkele avonden is het mogelijk om met twee personen tegelijkertijd een massage te boeken. Deze tijden zijn dan vrijgegeven in het online boekingssysteem. Als dat niet lukt, bel ons gerust even om het aan te vragen.

Alle massages zijn gericht op het welzijn van lichaam en geest en zijn NIET erotisch van aard. Wij zijn gecertificeerd in de Indiase massages. Afspraak maken? Klik op onderstaande button en reserveer je plek of bel: 070-3698766

Algemene voorwaarden:
* Kom s.v.p. 5 minuten vantevoren i.v.m. andere afspraken na jou.
* Annuleer je afspraak minimaal 24 uur vantevoren indien je onverhoopt niet kunt, anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht. Wij zijn coulant en flexibel genoeg om je afspraak te verzetten als je ons tijdig belt. Echter kort vantevoren kunnen wij jouw tijd niet meer opvullen. Wij berekenen deze door.
*We proberen altijd tijd tussen de massages te plannen, maar indien je te laat bent gaat het van je tijd af als er andere afspraken direct na jou zijn.

Opkikkertje (dagelijks overdag inloop, m.u.v. maandag). Ervaar wat een verkwikkende korte massage van nek, schouders, rug en hoofd voor je kan doen! 10 minuten op je stoel aan je tafel 7,50 euro

Dinsdag t/m zondag op afspraak:
Abhyanga ayurvedische massage met kruidenolie, 1 uur, lichaam inclusief voeten. De ayurvedische massage eindigt met hoofdmassage. Heerlijk! Een ontspannende massage met veel lange strijkbewegingen die werkt op de oppervlakkige spieren en die helpt je gedachten los te laten en uit het hoofd te komen. De manier van masseren wordt afgestemd op je dosha (vata, pitta of kapha). Een ayurvedische massage is niet hard, maar juist ontspannend en vaak wat je juist nodig hebt.
50 euro (60 minuten)

Deelmassage ayurvedische deelmassage van rug, nek, schouders en hoofd op de massagetafel.
Dit gebeurt met warme olie.
29 euro (30 minuten)

Indiase hoofdmassage Hollands greatest head massage! Als specialist in Indiase hoofdmassage ontvang je bij ons deze echt hemelse hoofdmassage op de stoelmassagestoel (zittend). Je houdt gewoon je kleding aan. Je rug, schouders, nek, hoofd worden 30 minuten lang gemasseerd. Helpt goed bij slaapproblemen, hoofdpijn en een overbelast zenuwstelsel. De hoofdmassage brengt je in een lichte trance, waardoor de ontspanning nog dieper binnen komt. Een aanrader!
25 euro (30 minuten)

Indiase hoofd/nek/gezichts-drukpuntenmassage -liggend- diepe relaxatie
Tijdens mijn laatste reis naar India heb ik nieuwe technieken geleerd voor een liggende hoofd/nek/gezichtsmassage op de marmapunten (drukpunten). Een totaal andere hoofdmassage dan de traditionele hoofdmassage, maar ook superontspannend. Deze drukpunten-techniek werkt diep door en doordat je ligt kun je je totaal ontspannen. Ideaal ook voor de zwangere dames. Laat je meevoeren op de muziek naar een ander bewustzijnsniveau en zink weg in een innerlijke reis.
25 euro (30 minuten)

*nieuw* Shirodhara met hoofdmassage
Weldadige warme olie-opgieting op het derde oog van ca. 30 minuten. Dit ontspant je zenuwstelsel en wordt in stilte uitgevoerd. De speciale kruidenolie is goed voor haar en hoofdhuid. Deze behandeling boek je bij voorkeur buiten de sluitingstijd van het café-gedeelte in de namiddag of vroege avond voor jouw rust en ontspanning. Aansluitend ontvang je een intense hoofdmassage van ook ca. 30 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
60 euro (60 minuten)

*nieuw* Shirodhara met abhyanga
Voor de ultieme ervaring geniet je eerste van een ayurvedische lichaamsmassage van ca. 50 minuten, dan van een shirodhara, een weldadige olie-opgieting van ca. 30 minuten met warme olie en aansluitend een intense hoofdmassage van 10 minuten.
BELANGRIJK: neem zelf twee handdoekjes mee voor je hoofd en iets om je haar vast te maken. De olie dient na de behandeling in te trekken, deze wordt bij ons niet uitgespoeld, hou hier rekening mee.
75 euro (90 minuten)

Voetmassage (30 minuten) Stevige voetmassage, zodat je trouwe onderdanen er weer tegenaan kunnen! Ontspannend en verkwikkend.
25 euro (30 minuten)

Chakrahealing (30 minuten). Ik scan je energieveld en je chakra’s. Ik reinig je aura en je chakra’s en vul je chakra’s daarna waar het nodig is, samen met jouw spirituele helpers. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen via je chakra’s geeft een relaxerend gevoel. Brengt balans in je energieveld. Een chakra-healing is enorm ontspannend. Als een massage voor je aura!
25 euro (30 minuten)

Je krijgt een spaarkaart. De zesde keer lichaamsmassage binnen zes maanden is 50% korting. De zesde keer hoofd/voet/chakra healing binnen zes maanden is eveneens 50% korting.

De massages van onze Indiase masseuse Ruchi (op afspraak en online te boeken):

Ayurvedische olie massage (60 minuten)
Stevige ayurvedische lichaamsmassage met olie.
50 euro

Indiase facelift massage (60 minuten) 
Reiniging van het gezicht, bindweefsel massage van het gezicht. De (vrij stevige) massage voert het vet af en de warmte van het masseren maakt collageen aan. Een paar keer herhaling is wel noodzakelijk om goed resultaat te zien. Daarna volgt er een masker.
55 euro

Ayurvedische gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling en gezichtsmassage door masseuse Ruchi, 45 minuten. 100% natuurlijke ayurvedische producten op basis van plantenextract.
45 euro

**nieuw** Indiase Shishu massage
Shishu massage is in India erg populair en wordt toegepast op kinderen van 0-5 jaar met speciale Shishu olie. Kinderen worden in India vanaf de geboorte al meteen gemasseerd om het kind sterk en rustig te maken. Ook is shishu massage erg goed tegen darmkrampjes. Een shishu massage duurt 30 minuten, dit is lang genoeg voor een kind. Het wordt gegeven door Ruchi.
30 euro

**nieuw** Ayurvedische anti cellulitus massage
Speciale massage met technieken die anti cellulitus werken en met speciale anti cellulitus olie. De massagetechnieken werken op het bindweefsel. Dit kan wat gevoelig zijn. Het is aan te raden om meerdere behandelingen te nemen, dit kunt u ter plaatse bespreken. Een behandeling duurt 60 minuten.
65 euro

**nieuw** Ayurvedische massage met acupunctuur
Ayurvedische lichaamsmassage met acupunctuur of cupping, al naar gelang wat nodig is. Speciaal gericht indien u klachten heeft zoals hoofdpijn, slapeloosheid, rugpijn etc.
60 minuten: 50 euro
90 minuten: 75 euro

Verder doet Ruchi ook: abhyanga, Indiase hoofdmassage zittend en liggend, Ayurvedische deelmassage en voetmassage.


Spirituele diensten

Droomuitleg (gratis bij kop koffie/thee) Rare of opmerkelijke droom gehad? Deze mag je bij je kopje koffie of thee altijd voorleggen aan Ira! Ze kan een en ander voor je verduidelijken en je inzicht geven in je droom.
mogelijk.

Overige activiteiten
Regelmatig zullen er door derden een uniek en wisselend programma aan spirituele consulten aangeboden worden zoals helderziende waarnemingen, readings, tarotconsulten etc.
Hou hiervoor de evenementen in de gaten op de site en het activiteitenbord in Namasté Café!