Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Loslaten, vergeving & zielengesprek

november 21 @ 19:30 - 21:00

Wat zouden zoveel mensen zichzelf een plezier doen als ze wisten hoe ze konden vergeven. Want door niet te vergeven, hou je onnodig zoveel narigheid vast in je lichaam en hier kun je letterlijk lichamelijk last van gaan krijgen. Vergeven doe je nooit voor een ander, maar altijd voor jezelf. Bevrijd jezelf en ga verder op je pad. Leer los te laten en meer in flow te komen met het leven. Heel je ziel en heel daarmee ook je geest en lichaam. Jezelf vergeven.

Tijdens deze workshop doen we de Forgiveness practice, zoals deze mij ooit is onderwezen door mijn Indiase vriendin Paramjit, die het op haar beurt weer leerde van Master Zhi Gong Sha.
Bij deze Forgiveness Practice kunnen veel emoties loskomen, maar het lucht vooral heel erg op.
Je leert van mij ook waarom loslaten zo belangrijk is voor je en ik geef je concrete voorbeelden uit mijn eigen leven en hoe dat alleen maar beter werd door te leren loslaten.

Ook leer ik je hoe je een zielengesprek kunt voeren. Dit is een gesprek die je niet in persoon voert, maar waarbij jij als ziel contact maakt met iemand anders op zielsniveau om iets uit te spreken of om hulp te vragen zodat jij je weer kunt richten op het volgen van jouw missie hier op aarde en niet vast blijft hangen in onopgeloste zaken die je niet uit kunt spreken.

De workshop is inclusief water en thee. Koffie of andere drankjes kun je bestellen bij de bar.

Bijdrage: 12 euro per persoon, inclusief audio-opname per e-mail met de forgiveness practice.
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
november 21
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Maps