Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Derde oog openen/ pijnappelklier activeren- door Ira- VOL

oktober 3 @ 19:30 - 21:30

€20

Tijdens mijn laatste reis in India leerde ik van een Baba in Rishikesh wat technieken om je derde oog te openen ofwel je pijnappelklier te activeren. Je pijnappelklier is een mini kliertje met de grootte van een erwt en deze bevindt zich in het midden van je hersenen achter je ogen en is de verbinding met de mystieke wereld. Meestal is de pijnappelklier verkalkt door kraanwater, fluoride, slecht voedsel e.d. maar je kunt met oefening deze openen.

Als je de pijnappelklier activeert kun je meer in energie waarnemen en je perceptie wordt intenser.
De technieken kunnen heel snel werken, maar je moet het natuurlijk blijven bijhouden om je waarnemingen te verscherpen. De pijnappelklier hangt ook samen met lucide dromen, uittredingen en met astrale ontmoetingen.

Als ik wat oefeningen doe heb ik diezelfde nacht nog een lucide droom, uittreding of astrale ontmoeting, maar ik ben wel wat meer thuis in deze wereld.
Er zijn oefeningen die we doen met onze ogen, visualisaties, er zijn klank oefeningen en we gaan dus lekker aan de slag.
Aan het eind van de avond volgt er een korte massage op het hoofd. Omdat je dan al wat geoefend hebt en je al wat meer open staat, kun je hoogstwaarschijnlijk ook kleur waarnemen.
Je krijgt de oefeningen ook mee om thuis te blijven doen.

Ook geef ik je meer achtergrond informatie over de pijnappelklier.

Bijdrage: 20 euro p.p. inclusief thee en lekkers. Maximaal 10 personen.
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
oktober 3
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,