Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing in Amsterdam: De Kracht van je verbeelding wordt verzet

november 16 @ 20:00 - 21:30

DEZE LEZING IS IN AMSTERDAM BIJ NOORD STRAALT WORDT VERZET NAAR BEGIN 2018

**DE KRACHT VAN JE VERBEELDING**
Je verbeelding is een voorschouw van de gebeurtenissen in je leven’- Albert Einstein

De kracht van je verbeelding is een super kracht. Alleen veel mensen weten dit niet. Je hebt verbeeldingskracht gekregen om daarmee je eigen realiteit te scheppen. Deze goddelijke kracht is daarom niet een kracht buiten ons, maar een kracht binnenin ons.
Als je je iets kunt verbeelden, dan vindt dit al plaats in een andere (vierde) dimensie. Echter, wij leven in een driedimensionale wereld (wat we waarnemen met ons lichaam) waardoor er een vertraging zit in wat je verbeeldt voordat het zich manifesteert in jouw driedimensionale werkelijkheid. En dat is maar goed ook, want stel je voor dat je je iets inbeeldt wat direct werkelijkheid zou worden… Dat zou niet altijd zo goed zijn. Als we volhouden en een diep verlangen voelen dan trekken we de gewenste gebeurtenis vanuit de vierde dimensie door een energetische ‘korst’ naar onze werkelijkheid.

Met dit gegeven kunnen wij de kracht van onze verbeelding gebruiken om bewust ons leven te creëren.
Ons iets verbeelden is iets anders dan iets visualiseren. Verbeelden is krachtiger en zolang je maar volhoudt en volhardend bent, dan wordt het werkelijkheid. Alleen omdat veel mensen het lastig vinden om vol te houden en uit hun huidige realiteit te stappen haken zij af voordat de manifestatie plaatsvindt. Alleen bij diegenen die of volhardend zijn of die enkel deze kracht nog hebben omdat zij uit geen enkele andere hoek hulp hoeven te verwachten, die leren deze kracht kennen.

Deze avond krijg je meer inzicht in hoe jouw onderbewustzijn werkt en je leert alles over de kracht van je verbeelding. Tevens gaan we wat oefeningen doen en geef ik je een formule, een concreet stappenplan om bewuster te creëren met de kracht van je verbeelding.

Je leert:
*hoe je verbeelding werkt en een stappenplan hoe hiermee te werken.
*de wet van herziening- hoe je ongewenste gebeurtenissen of gesprekken in je verbeelding terug draait of verandert om te voorkomen dat het patronen worden die zich herhalen in de toekomst.
*de wet van veronderstelling- hoe je je verplaatst in de energie van je eigen persoon die reeds heeft bereikt wat je graag wilt bereiken en welke twee ‘pilaren’ je hier houden.
*de wet van beweging- hoe je je in verbeelding verplaatst naar een andere ruimte, zodat je jezelf erin traint om makkelijker te switchen van de ene staat van zijn naar de andere staat van zijn.
*dat er een ongelooflijke kracht in je zit zodat je je nooit meer hoeft te wenden tot een kracht buiten jezelf.
*dat alles al in de Bijbel geschreven stond en dat dit boek eigenlijk één grote spirituele handleiding is voor het leven.

Bijdrage: 20 euro per persoon inclusief hand-out en thee. Neem eventueel pen en papier mee om nog meer aantekeningen te maken.
Aanmelden via info@noordstraalt.nl

Gegevens

Datum:
november 16
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/

Locatie

Noord Straalt
tt Vasumweg 24A
Amsterdam, 1033 SC NL
+ Google Maps