Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klankschaal concert met Manon en Jolanta

28 september 2017 @ 20:00 - 21:00

€10

Deze avond is er weer een klankschaal concert in Namasté Café. Omdat Paul onverhoopt niet kan komen, wordt de avond verzorgd door Manon en Jolanta. Het klankschalen concert duurt een uurtje.

Een mooie, ontspannen donderdagavond vol zachte en helende klanken om het hart te openen ♥
Liggend op een matje zal je in deze workshop, onder liefdevolle begeleiding van Jolanta Bieniek van Atelier El Corazon en Manon Zohlandt van Maan.yoga, je hart openen en helen doormiddel van zachte en helende klanken, gericht op het Hartchakra.
Het hartchakra is gelegen in de borst, het reguleert liefde en eenheid en staat voor acceptatie van jezelf en hoe je bent.
De klanken brengen ons terug naar het hartsbewustzijn, het ware zelf, waar openheid, moed, liefde, licht, stilte, vrijheid heerst….
Alle klanken zijn trillingen. De trilling kan een innerlijk akkoord aanraken, je opbeuren, of tot tranen brengen. Klank heeft een grote invloed op ons gevoelslichaam, ons hartsbewustzijn, waar openheid, moed, lichte, stilte en vrijheid heerst. Een mens hoort klank niet alleen door zijn oren, hij hoort de klank door elke porie van zijn lichaam. Klank doordringt het hele lichaam. Klank is de verbinder tussen verstand en de ziel en brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.

Na afloop is er thee en kun je nog even nagenieten.

Bijdrage: 10 euro per persoon (contant meenemen)
Opgeven via info@namastecafe.nl

Gegevens

Datum:
28 september 2017
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Namasté Café