Ministerie SZ&W bij Namasté Café

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Spirituele Tafel

oktober 27 @ 14:00 - 15:30

Je bent van harte welkom aan de Spirituele Tafel.

Het is raadzaam om voor je komt, even op deze website te kijken of er geen veranderingen zijn in verband met data.

De Spirituele Tafel:
In een open sfeer nadenken, voelen en praten over de diepere zaken van het leven.
Daarvoor gebruiken we allerlei manieren.
Bijvoorbeeld luisteren naar korte teksten uit boeken van diverse geestelijke stromingen.
Ervaren van kunst, afbeeldingen vanuit het Gemeentemuseum.
Een reisje maken in je verbeelding, geleide fantasie.
Het inkleuren van een mandala.
Maar er zijn ook momenten van 2 minuten stilte.
Je zult merken dat die korte meditaties al veel rust kunnen brengen.
Soms is er ook een ontspannende luisteroefening.

Omdat iedereen, op wat voor manier dan ook, levenservaring heeft en gedachten over het leven en zichzelf, ontstaan er tijdens deze ontmoetingen vaak inspirerende momenten.
Even afstand nemen van het leven van alle dag.

De kosten bedragen 3 euro, voor onder andere de teksten die aangereikt worden en die je mee kunt nemen. Je bestelt zelf je kopje koffie of thee aan de bar.
De Spirituele Tafel vindt plaats in een gemoedelijke sfeer en duurt anderhalf uur.
Het betreft geen cursus, je kunt de ontmoetingen ook onregelmatig bezoeken.
Het is niet nodig om je aan te melden. Je bent van harte welkom.
Het is raadzaam om deze site te raadplegen voordat je komt.
Bij veranderingen van data zet ik dat op deze bladzijde.
Uw gastheer is:
Frederik Ekkelboom: airole@outlook.com
voicemail: 070.7370447

Gegevens

Datum:
oktober 27
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Website:
http://namastecafe.nl/events

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Maps

** Waarom zijn zoveel mensen single?**

Waarom zijn zoveel mensen alleen? Het lijkt wel of de wereld tegenwoordig steeds meer uit singles bestaat dan uit koppels.

Het is super fijn om in een gelijkwaardige relatie te zijn. We zijn het allemaal waard om een geweldige partner te hebben. We zouden ook eigenlijk allemaal een geweldige en liefdevolle partner moeten hebben in dit leven. Dat is ook het leven!

Toch zjin er heel veel mensen zonder partner. Miljoenen mensen over de gehele wereld zelfs.

Dus is het echt niet raar om als single door het leven te gaan. De beste relatie die je kunt hebben is ten eerste met jezelf.
De reden waarom zo veel mensen nu single zijn is omdat veel mensen steeds spiritueler worden en een niet-ziele-relatie nu eenmaal geen voldoening (meer) voor ons geeft. Dat is niet wat we willen. We willen niet zomaar iemand om maar niet alleen te hoeven zijn. Kijk maar om je heen. Dat brengt echt geen geluk.
We zoeken naar een echte soulmate. Iemand waarmee we een verbinding voelen. Iemand waarmee we kunnen groeien en waarbij we volledig onszelf kunnen zijn.
Iemand die de sleutels heeft die op onze sloten passen.
Iemand waarbij we ons meest authentieke en waarachtige zelf kunnen zijn.

In de tussentijd werken spirituele mensen (al dan niet gewild) aan eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Als een huwelijk binnenin hen zelf. Totdat ze helemaal compleet zijn. Dan kunnen ze een andere complete ziel ontmoeten. Ze hebben hun innerlijk werk gedaan. Want je kunt niet als een halve ziel een andere halve ziel ontmoeten. Twee helften worden niet één, twee helften blijven twee incomplete helften.
Als je nu single bent, maak je dan vooral geen zorgen. Als er nu even geen levenspartner in je leven is, heb je nu de kans om volledig in verbinding te zijn met jezelf en je eigen identiteit. Werk rustig verder aan je eigen compleetheid. Laat verwachtingen en kalenders varen. De energie van liefde werkt niet zo en komt niet op commando.
Je hebt nu de kans om te leren volledig van jezelf te houden en te weten te komen wat precies voor jou belangrijk is in een volgende relatie. Je hebt nu de kans om patronen te doorbreken en wonden te helen.

Kijk om je heen. Koppels die daadwerkelijk zielsgelukkig met elkaar zijn, kwamen elkaar gewoon tegen. Als door een Goddelijk plan. Zo werkt het met ziele-liefdes. Je kunt alleen maar verliezen wat niet bij je hoort. Hoe meer jij focust op al jouw eigenschappen, hoe meer compleet jij wordt en hoe meer je mensen als vanzelf aan zult trekken. Als een reflectie van jouw mooie zelf 
_/|\_ Ira

Nieuwe webshop is live!

Onze nieuwe webshop www.namasteboutique.nl is live! Al onze leuke spulletjes kun je hier dus ook online bestellen.
We zullen de webshop steeds meer gaan vullen met mooie en eerlijke producten.
Er is ook een mogelijkheid om spullen bij ons in te kopen als je bijvoorbeeld een winkel of yogacentrum bent. We hanteren hiervoor speciale groothandelsprijzen.
Neem gauw een kijkje en like ook onze Facebook-pagina Namasté Boutique zodat je altijd op de hoogte bent van onze nieuwe spullen!

Je vorige leven herhaalt zich in dit leven… totdat jij verandert

In 2010 deed ik een regressie. Terug naar een vorig leven. Door de juiste technieken van de sjamaan, met wie ik de regressie deed, was het heel eenvoudig om terug te keren en de sluiers tussen dit leven en het vorige, bleken heel dun.

De sjamaan loodste me soepeltjes van de ene belangrijke gebeurtenis naar de volgende. Het was een zwaar leven, vol met verdriet. Al vroeg overleed ik en ik kon zowel het vorige leven als dit huidige leven overzien. Ik schrok me kapot. Er waren zoveel paralellen. De levensomstandigheden waren nu weliswaar beter, maar mijn vorige leven herhaalde zich wederom in veel opzichten. Ik zag veel dezelfde mensen, ik herkende ze aan hun ogen (niet voor niets de spiegels van de ziel) alleen waren we in andere rollen. Ik zag ook dat ik het allemaal zelf creërde.

Ik besefte dat alleen IK kon veranderen. En dat heb ik gedaan. Radicaal. In plaats van te overleven ben ik gaan leven. Ben ik gaan genieten, meer in het moment gaan staan.
Ik kreeg meer moed. Want ik besefte ook na deze regressie: je mag altijd spijt hebben van wat je hebt gedaan maar nooit van wat je niet hebt gedaan.

Ik bestudeer al geruime tijd de werking van onze verbeeldingskracht, onze geest, ons onderbewustzijn middels de studies van o.a. Neville Goddard. Ook hij vertelt hetzelfde: je vorige leven is dit leven totdat jij verandert. Dus is er een situatie die jij niet fijn vindt, dan kun je de Power of Revision toepassen. In je verbeelding buig je de situatie om naar iets prettigs om te voorkomen dat de situatie zich weer herhaalt.

Meer hierover weten en over de ongelooflijke kracht van onze geest, onze verbeeldingskracht en ons onderbewustzijn? Ik ga er diep op in tijdens de workshop ‘De kracht van je verbeelding’ op 25 juli a.s.

Manifesteren op hoog niveau met vele interessante technieken (uiteraard zelf getest). Ben jij erbij?