Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Chakra’s, ziektes en hun emotionele achtergrond-vol

januari 16 @ 19:30 - 21:30

DE AVOND IS VOLGEBOEKT, JE KUNT JE OP DE RESERVELIJST LATEN ZETTEN.
Chakra’s, ziektes en de emotionele achtergrond

Onze oud Hollandse uitdrukkingen zijn zo gek nog niet. ‘Wat heb je op je lever’? is een veel gehoorde uitdrukking. Het verwijst naar innerlijke woede, iets niet hebben kunnen uitspreken. Het gaat vastzitten op de lever. ‘Je gal spuwen’ is er nog zo één. Of wat denk je van: pisnijdig zijn (blaasontsteking).
Hoe je je voelt, heeft een grote invloed op je gezondheid. Als onze emoties langdurig niet in evenwicht zijn, kan dit lichamelijke klachten en verstoringen in de chakra’s opleveren.
Onze emoties worden gif voor ons lichaam.
Als we de energie in ons lichaam harmoniseren, verbetert ook onze emotionele staat van zijn en andersom en kunnen lichamelijke klachten op termijn verminderen of herstellen.
Deze avond gaan we het hebben over veel voorkomende ziektes en lichamelijke klachten, de emotionele achtergrond hiervan en de bijbehorende chakra’s.
Ook vertel ik je meer over de chakra’s die bij de bepaalde klachten en ziektes horen en hoe je zelf met oefeningen je chakra’s weer kunt versterken.
Deze workshop/lezing is een mooie aanvulling op de Introductie tot Chakra Healing, maar mocht je deze gemist hebben, geen enkel probleem, want de avond is ook prima te volgen voor hen die niet de Introductie tot Chakra Healing hebben gevolgd.

Opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage: 15 euro p.p. inclusief thee.
Klik hier voor onze voorwaarden: www.namastecafe.nl/cursussen

Gegevens

Datum:
januari 16
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/namastecafe.nl/

Locatie

Namasté Café- Het spirituele café in Den Haag
Prins Hendrikplein 18
The Hague, 2518 JC NL
+ Google Maps