Enquete voor masseurs/healers


enqueteNamasté Café is door Treatwell genomineerd tot Top Rated massagepraktijk en dat is natuurlijk super leuk.  Vanaf 1 november a.s. kan er gestemd worden en daarmee kunnen we ook nog eens Top Rated massagepraktijk binnen Nederland worden.
Veel mensen vragen me wel eens hoe ik het allemaal gedaan heb en doe. Vanuit een praktijkje aan huis naast mijn baan een heel bedrijf opgezet met alle toeters en bellen eromheen. Website, administratie, inkoop, Namasté Café runnen en masseren.
Inmiddels zitten we ver boven het landelijk gemiddelde van twintig afspraken per week. Ik geef regelmatig massage workshops aan (startende masseurs) en hoor vaak waar men tegenaan loopt. Veel masseurs vinden het lastig om hun prijs te bepalen en vinden het al helemaal moeilijk om geld te vragen aan familie en vrienden, want tja, massage of healing doe je met je hart dus hoe kun je daar geld voor vragen aan bekenden? Hoe hou je jezelf staande in een competitieve markt waar iedereen tegenwoordig masseur of yogadocent is.
Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om een succesvolle massagepraktijk neer te zetten. Deze ben ik momenteel aan het verwerken in een online programma wat in 2017 van start gaat. Om te kijken waar de meeste behoefte aan is en wat voor de meesten verbeterd mag worden heb ik een enquete gemaakt.

Zou je me willen helpen om deze enquete in te vullen voor me? Mocht je nog andere masseurs kennen die dit ook in willen vullen zou je deze link dan door willen sturen? Dan kan ik de informatie verwerken in mijn online programma. Als je het invult maak je kans op GRATIS deelname in 2017! Een betere start van je massagepraktijk kun je niet hebben. Hier vind je de link:

https://nl.surveymonkey.com/r/BNLBL6V

Het invullen van de enquete duurt ongeveer 3 minuten. Vermeld wel je naam en e-mail adres anders kan ik je niet op de hoogte brengen als je hebt gewonnen.

Alvast super bedankt!

Ira